Komedyen Yasemin Sakallıoğlu, Bahar dizisine konuk oluyor

Ünlü Komedyen Yasemin Sakallıoğlu, popüler Bahar dizisine renk katacak. Dizinin yeni bölümünde yaşanacak sürprizler büyük ilgi topluyor. Sakallıoğlu'nun oynadığı fragman yayınlandı, Bahar yarın akşam yeniden ekranlarda! #BaharDizisi #YaseminSakallıoğlu #DiziKonuğu

komedyen yasemin sak
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gösteri dünyasında fırtınalar estiren ve komik videolarıyla takipçilerini neşelendiren Yasemin Sakallıoğlu, komedyen kimliğiyle olmasını yanı sıra Bahar dizisine ağırlanacak olan sürpriz bir isim olarak da karşımıza çıkıyor. Eserlerinde herkesin kahkahalar atmasını sağlayan ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, ulusal yayında olan Show TV’nin dikkat çeken Bahar dizisinde Muhtar Hasibe karakterine hayat veriyor.

komedyen yasemin sak 2

Dizide Yasemin Sakallıoğlu’nun yer aldığı fragman da televizyon ekranlarına geldi. İzleyicilerin sevgilisi haline gelen dizi, yarın akşam yeniden ekranlarla buluşmaya hazırlanıyor.

komedyen yasemin sak

Bu arada Bahar dizisi; Demet Evgar, Buğra Gülsoyi Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya ve Hatice Aslan gibi sevilen isimlerin başrollerinde olduğu bir yapıt. Dizinin yeni bölüm fragmanında Bahar’ın aldatılması ve boşanma kararı alması, Timur’un barışmak için verdiği mücadele ve Rengin’in Timur’un Bahar’ın babası olduğunu Parla’ya söyleme hazırlığı gibi olaylar izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Ayrıca, her yeni bölümü ile büyük ilgi toplayan Bahar dizisi, önümüzdeki günlerde, Haziran ayının ikinci haftası sezon finali yapmayı planlıyor.

Komedyen Yasemin Sakallıoğlu, Bahar dizisine konuk oluyor
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!