Kim Milyoner Olmak İster’de ilk baraj sorusunda elendi: Yaptığı hataya kendisi de şaşırdı…

Kim Milyoner Olmak İster'de Ayla Can kendisinden beklenenden daha erken elendi. İkinci soruda hatalı yanıt vererek seyirci karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. #KimMilyonerOlmakİster #yarışma #hatalıyanıt

kim milyoner olmak i 2
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ATV’nin Kenan İmirzalıoğlu sunuculuğunda izleyicilerle buluşan popüler bilgi yarışması “Kim Milyoner Olmak İster?” yine adından söz ettiren anlar yaşattı. Bursa’dan yarışmaya katılan Ayla Can, yalnızca ikinci soruda verdiği hatalı yanıtla Kim Milyoner Olmak İster’den boş ellerle ayrıldı.

yarışma

Yarışmacı, ilk soruda başarı göstermişti. Ancak ikinci soruda karşısına çıkan “Halis muhlis ne demektir?” sorusunda heyecanına yenik düşerek hızlı bir şekilde “C- Aşağı yukarı” yanıtını verdi. Oysa ki, doğru yanıt ‘A şıkkında yer alan ‘Tam anlamıyla’ ifadesiydi.

Rahatsızlığını gizleyemeyen Ayla Can, jokerlerini kullanmadan yaptığı bu hata sonrası deyim yerindeyse şaşkına döndü.

yarışma devam ediyor

“Böyle hayal etmemiştim ama yapacak bir şey yok. Tüh keşke joker kullansaydım.” diyerek pişmanlık yaşadığı anlar kamera karşısında yaşanırken, Kenan İmirzalıoğlu yarışmacıyı teselli etti. İmirzalıoğlu, “Kimse burada kusur aramasın. Önce burada bu medeni cesareti gösterip oturmak çok önemli. O yüzden sizi tebrik ediyorum.” sözleriyle moral verdi.

kim milyoner olmak i 5

Kim Milyoner Olmak İster’de ilk baraj sorusunda elendi: Yaptığı hataya kendisi de şaşırdı…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!