Bahar dizisi hangi gün? Bahar dizisi saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor?

Bahar dizisi ile ilgili merakla beklenmekte olan Bahar dizisi hangi gün? Sorusu gündemde yer alıyor birçok kişi tarafından araştırma konusu oluyor. Peki, Bahar dizisi hangi gün? Bahar dizisi saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor? #bahar #bahardizisi #showtv

demet evgar
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahar dizisi hangi gün? Bahar dizisi saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor? sorularının cevabı bu haberimizde. Show TV’nin heyecanla beklenen dizisi Bahar, Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam ve Hatice Aslan gibi usta oyuncuları bünyesinde bulunduruyor.

Dizinin hangi gün yayınlanacağı ise merak konusu. Bahar dizisinin set çalışmaları başladı ve seyirciler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Peki, Bahar dizisi hangi gün? Bahar dizisi saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor?

bahar dizisi konusu

BAHAR DİZİSİ HANGİ GÜN?

Show TV’nin izleyiciler tarafından heyecanla beklenen dizisi “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?”, her Perşembe akşamı izleyicilerle buluşuyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan, Ecem Özkaya, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever gibi deneyimli ve başarılı oyuncuların bir araya geldiği dizi, Bahar’ın ani hastalığı sonrasında hayatını yeniden inşa etme çabasını konu alıyor.

Ayça Üzüm’ün kaleminden çıkan senaryo, tıp okuyan Bahar’ın büyük hayalleri ve yaşadığı dönüşümü seyircilere aktarıyor. İstanbul’un farklı semtlerinde çekilen Bahar dizisi, her hafta Perşembe günleri saat 20:00’de izleyicilerle buluşuyor.

Bahar dizisi hangi gün? Bahar dizisi saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!