Mehmed: Fetihler Sultanı 9. bölümde neler olacak? Çamdarlı’nın Ahmed’i tahta çıkarma planları

Mehmed: Fetihler Sultanı 9. bölümde neler olacak? Çandarlı'nın haremden Ahmed'i nasıl tahta çıkartacağını merak ediyorsanız, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için "Mehmed: İmparatorlar İmparatoru" son bölümü oldukça heyecanlıydı! #MehmedFetihlerSultanı #Çandarlı #HalimeGülşahEvrenosoğlu

mehmed fetihler sul 2
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmed: Fetihler Sultanı 9. bölümde neler olacak? Çamdarlı’nın Ahmed’i tahta çıkarma planları TRT1’in popüler dizisi “Mehmed: İmparatorlar İmparatoru” merakla beklenen 9. bölümü heyecan ve gerilim doluydu. Dizi, Karaman’a sefere giden Mehmed’in, payitahtta yaşanabilecek bir sorunla karşı karşıya kalma olasılığına karşı, Evrenesoğlu Ali’yi sarayın emini olarak görevlendiriyor.

Ancak, payitahtta kalmayı başaran Çandarlı, Ahmed’i tahtta çıkartma planları yapıyor. Çandarlı, bunun nasıl gerçekleştirileceği konusunda planlar yaparken, seyirciler de merakla bu gelişmeleri izliyor.

mehmed fetihler sul 3

Çandarlı, Ahmed’le birlikte pulların arkasında saklanan Gülşah üzerine oynuyor ve onu kendisine alet etmek niyetinde. Planlarında ilerlerken karşısına çıkan Halime, Ahmed’in sultan olmasını isterken, Gülşah’ın da bu potansiyel tehlikesini görerek Ahmed’i onun yanından almayı planlıyor. Başına gelebilecek her türlü tehlikeye rağmen, Halime’nin planı başarılı olacak mı, yoksa yeniden engelenecek mi?

Seferde olan Mehmed’i yakından takip eden Konstantinos, kendi arzularına ulaşmak için tehlikeli bir teklifte bulunmaya karar veriyor. Mehmed’den gelen bir elçi aracılığıyla Konstantinos, Orhan’ın harcamalarını arttırma isteğiyle Mehmed’i suçlamayı planlıyor. Ancak, bunun sonucunda Mehmed’in ona nasıl bir yanıt vereceğini merakla beklemektedir.

Mehmed: Fetihler Sultanı 9. bölüm

Dönüş yolunda Mehmed’i kesecek olan Kurtçu’dan aldığı emirle yeniçerilerle vuruşmayı istemeyen Mehmed, belki de onların planını bozacak bir karar verebilir. Bu arada dizinin 9.bölümünde bir başka heyecan noktası da, Yeşilçam’ın veteran ismi Serdar Gökhan’ın akıncı beyi Evrenosoğlu Ali Bey karakterine hayat verecek olması. Evrenosoğlu, mücadele ve nizamın sağlanması amacıyla sadece sultanın emriyle payitahta çağrılan bir savaşçı bey olacak.

Kitlesel takipçi tabanı yakalayan “Mehmed: İmparatorlar İmparatoru” son bölümle daha da heyecan katıyor. Dizinin seyircileri, Çandarlı’nın haremden Ahmed’i çıkarıp tahta çıkarabilme ve Halime’in Ahmed’i Gülşah’ın etkisinden kurtarabilme planının sonuçlarını dört gözle bekliyor.

Mehmed: Fetihler Sultanı 9. bölüm fragman

Dizinin 9. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Mehmed: Fetihler Sultanı 9. bölüm fragman izle.

Mehmed: Fetihler Sultanı 9. bölümde neler olacak? Çamdarlı’nın Ahmed’i tahta çıkarma planları
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!