Survivor 2024 All Star da Nagihan ve Mustafa Kemal için tehlike çanları! Diskalifiye mi olacaklar?

survivor 2024 all st 26
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor 2024 All Star da sular durulmuyor. Son bölümde, “Nefise, Aleyna ve Nagihan Mücadelesi” ekranlara damga vurdu. Ada konseyinde oluşan tartışma tansiyonu hızlıca yükseltirken, Nagihan’ın yarışmadan diskalifiye edildiği iddiaları sosyal medyada hızla yayılıyor. Yaşanan bu gerilimli olayın ardından tüm gözlerin çevrildiği isim Acun Ilıcalı oldu ve onun vereceği karar merakla bekleniyor.

Ayrıca, Mustafa Kemal’in konseyde olmaması da merak konusu oldu. Acaba Survivor All Star 2024 yarışmacıları Nagihan ve Mustafa Kemal diskalifiye mi oldu, yoksa elendi mi? Akıllara bu sorular takılırken, TV8 ekranlarında yayınlanan bu popüler yarışmalı reality şovda tansiyon adeta hiç düşmüyor.

survivor 2024 all st 28

Son bölümde, 6 Şubat Salı günü yayınlanan 27. bölümde Nefise, Aleyna ve Nagihan arasındaki kavga ile tansiyon zirvesiye çıktı. Nagihan’ın diskalifiye edileceği yönündeki iddiaları birçok sosyal medya kullanıcısı dile getirdi. Mustafa Kemal’ın konseyde olmaması da dikkat çekti. Acaba Nagihan ve Mustafa Kemal diskalifiye mi oldu, yoksa elendi mi?

survivor 2024 all st 29

Survivor 2024 All Star yarışmasında diskalifikasyon iddiaları ile Nagihan lokomotif oldu. Son bölümde haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Aleyna ve Nefise arasındaki tartışma tansiyon düşme fikrini iptal ettirdi. Nagihan’ın bu tartışmaya dahil olmasının ardından, sosyal medyada oldukça şaşırtıcı bir iddia ortaya çıktı. Nagihan’ın belirli sosyal medya hesapları tarafından Survivor’dan diskalifiye olduğu iddia ediliyor.

survivor 2024 all st 30

Dokunulmazlık oyunu sonrası gerginliğin dinmediği kırmızı takım yarışmacıları ada konseyinde bir araya geldi. Nagihan, Aleyna ve Nefise arasındaki gerilim konseyde de devam etti. Nagihan’ın Aleyna’yı itmesi Acun Ilıcalı’ da büyük tepki oluşturdu. Ilıcalı, Nagihan’ın bu eylemi ile ilgili sert eleştirilerde bulundu.

Mavi Takımda heyecan dolu mücadeleyi kazanan Ogeday oldu. Takımına dokunulmazlığı getiren kişi galibiyeti, belinden sıkıntı yaşayan Ogeday oldu. Oyun boyunca yaşadığı acılarla birlikte, takımına dokunulmazlık kazandırdı. Mavi Takım, 12-9 skorla Kırmızı Takım’ı mağlup ederek dokunulmazlığı kazandı. Dokunulmazlık sembolü, bir konuşma yapıp “Ben kazanmadım, biz kazandık. Mavi Takım çok yaşa” diyen Ogeday’a verildi.

survivor 2024 all star 31

Konseyde konuşan Acun Ilıcalı, “Survivor’da sınırların aşılmaya başladığı durumlar yaşanıyor. Bazı durumlar bizim beklentilerimizin ötesine gidiyor ve bu nedenle ciddi uyarılarda bulunuyoruz. Nagihan ve Aleyna arasında yaşanan büyük gerilim, Nagihan’ın Aleyna hakkında söyledikleri ve Acun Ilıcalı’nın gösterdiği yoğun tepkinin ardından büyük kargaşanın yaşandığı bir gece olan Survivor 2024 All Star’ın son bölümünde, Nagihan’ın elenip elenmeyeceği merakla bekleniyor.

Survivor 2024 All Star da Nagihan ve Mustafa Kemal için tehlike çanları! Diskalifiye mi olacaklar?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!