Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu’ndan dikkat çeken açıklama: İkinci bölüm başlıyor

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesine dönmek istiyorken verdiği mücadele, gündemdeki yerini koruyor. Annelerine dönüş çağrıları yaparken, sosyal medya kanallarında yayınlanan yeni videolarla durumun ikinci bölümünün yakında geleceğini ifade etti. #MetinAkpınar, #DuyguNebioğlu, #SuphiyeOrancı

metin akpinar in kiz 13
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dikkatleri üzerine çeken Duygu Nebioğlu, tanınmış sanatçı Metin Akpınar‘ın Suphiye Orancı ile yaşadığı evlilik dışı ilişkisinden 1988 yılında dünya geldi. Nebioğlu’nun konuşmaları ve yaşadıkları hikayesi gündemden düşmüyor.

Son zamanlarda Müge Anlı’nın programına konuk olan Duygu Nebioğlu, annesinin kendisini bulması için çağrılar yapmıştı. Annemle buluşma çağrıları yapan Nebioğlu, sosyal medya hesabından yeni bir video paylaştı. Videoda Nebioğlu, sadece kendisinin değil, geride kalan birçok çocuğun da etkilendiğini belirtti.

Duygu Nebioğlu’nun açıklamaları şu şekilde:

Herkese merhabalar. Ben mekanıma döndüm. Beni bıraktıkları yere geri döndüm. Bir şey söylemek istiyorum. Hiçbirine inanmıyorum. Çok güzel taktikler. Yıllardır aynı taktiklerle geliyorlar. Annem bir güzel bunlar ne yapıyor diye izliyor.

Ortaya çıkana kadar bunlar bir dökülsünler bakalım kim hala iyi bir kalbe sahip kim hala kötü bir kalbi barındırıyor içerisinde biz bunlar bir anlayalım istiyor bence. Anlayalım. Ve o kötü söz yazanlar, kapak geliyor kapak. Az kaldı kapağa.

Tutuştular ya tutuştular. Duygu bizim kapımızı çalacak mı, bizden hesap soracak mı diye tutuştular. Bunun ilişkiyle de alakası yok.

Anneme yaptıkları o kötülükler, kendi pislikleri örtülsün diye anneme attıkları iftiralar… O kadın hepsinin hesabını sizden soracak. Hepsini sizden soracak. Zeynep kim ya Zeynep kim. O diğer kadın kim. Ne yüzleri var ne bir şeyleri var.

Ben o kadınla ne yapacağım. Ne yapacağım ben o kadına. Numaramı verdim, arasın diye bekliyorum. Arasana beni. Kadın karalamak kolaydır. Ama yaşayıp göreceğiz. Fragmanı geçtik, birinci bölümü de geçtik. İkinci bölüm geliyor. Bu kadına o koca koca adamlar ne yaptıysa ortaya çıkacak. Sadece ilişki değil. Bu kadına bir sürü işler yaptırmışsınız.

Bana gerçekleri anlatan o güzel insanlar, yeriniz cennetlik olsun. Gerçekten hayatım boyunca dua edeceğim size. O korkmuş koca koca ünlüler... Artık sizin karmik dediğimiz olayı yaşadığınız ana geldik. Kolay mı öyle kadın karalamak. Hayatlarıyla oynamak. Kaç tane çocuk mahvoldu. Sadece 4 mü sanıyorsunuz? Az kaldı, az…

Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu’ndan dikkat çeken açıklama: İkinci bölüm başlıyor
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!