Gülşen Bubikoğlu’ndan Türker İnanoğlu paylaşımı: Yarım asırlık yol arkadaşlığı

Sinema dünyasının en sevilen isimlerinden biri olan Türker İnanoğlu'nun ani ölümünün ardından, Gülşen Bubikoğlu gençlik dönemlerinde çekilen fotoğrafları paylaştı ve "50 yıllık dans... Yarım asırlık yol arkadaşlığı... Yani herkesin harcı değil." sözleriyle duygularını ifade etti. #TurkInanoglu #GulsenBubikoglu #Yesilcam

gulsen bubikoglu nda
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk sinema tarihinin en seçkin figürlerinden Türker İnanoğlu, 2 Nisan tarihinde hayatını kaybetti. Sağlık problemleriyle mücadele eden 88 yaşındaki İnanoğlu’nun ölüm haberi, sanat dünyasını sarsarak hüzünle doldurdu. Bu akla kazınmış ismin cenaze töreni büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Gulsen Bubikoglu

İnanoğlu’nun ardından eşi ve aynı zamanda Türker İnanoğlu’yla yolunu paylaşmış olan Yeşilçam’ın en saygın kadın oyuncularından Gülşen Bubikoğlu, sosyal medya üzerinden anlamlı bir paylaşımda bulundu.

Gulsen Bubikoglu and Turk Inanoglu

Bubikoğlu, gençliklerine ait fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak İnanoğlu’yla olan derin bağını ve uzun soluklu yolculuklarını paylaştı. Paylaşıma, “50 yıllık dans… Yarım asırlık yol arkadaşlığı… Yani herkesin harcı değil.” notunu ekledi.

Turk Inanoglu

1936 tarihinde Safrabolu’da doğan Türker İnanoğlu, Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden biri oldu. Başarılı bir yönetmen, yapımcı, senarist ve iş insanı olan İnanoğlu, 1957 yılında yönetmen yardımcısı olarak sinema sektörüne adım attı. İnanoğlu’nun sinema anlayışı ve çalışkanlığı, Yeşilçam’da çeşitli yapımcılara 10 film çekmesine olanak sağladı ve bu sayede 1960’ta kendi şirketi Erler Film’i kurdu.

Turk Inanoglu and Gulsen Bubikoglu

Sinema oyuncusu Filiz Akın ile 1964’te evlenen İnanoğlu’nun, bu evlilikten “Yumurcak” adıyla tanınan oğlu İlker dünyaya geldi. Ancak çift, 1974 yılında ayrılık kararı aldı. İnanoğlu, 1975’te Gülşen Bubikoğlu ile evlendi. Sevilen yapımcı 1997 yılında Türker İnanoğlu Vakfı’nı (TÜRVAK) kurarak, pek çok meslek birliği ve derneğin kuruluşuna liderlik etti. İnanoğlu ve Bubikoğlu’nun bu evlilikten Zeynep İnanoğlu isimli bir kızları dünyaya geldi.

Gülşen Bubikoğlu’ndan Türker İnanoğlu paylaşımı: Yarım asırlık yol arkadaşlığı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!