Prens William, Kate Middleton’ı aldattı mı? Söylentilerin hedefindeki Leydi Rose Hanbury konuştu

Kraliyet ailesinin çalkantılı günleri durmak bilmiyor. Prens William'ın eşi Kate'e ihanet ettiği iddia ediliyor. Ancak Leydi Rose Hanbury bu iddiaları reddediyor. #KraliyetDedikoduları #PrensWilliam #KateMiddleton

prens william kate
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kısa bir süre önce ameliyat geçiren ve bir süreliğine gözlerden uzak olan Kate Middleton‘ın eşi Prens William’ın, Leydi Rose Hanbury ile bir ilişkisi olabileceği söylentisi, küresel medyada dikkat çeken bir konu oldu. Bu yazın en çok konuşulan dedikodularından biri olan bu iddia sonrası, Prens William’ın bu iddia edilen ilişkisi ile gündemi sarsıldı.

İddia Kate Middleton’ın, boşanma işlemlerine başladığı yönündeydi. Business Insider’ın haberine göre, bu skandalın üçüncü kahramanı olarak gösterilen Leydi Rose Hanbury, avukatları aracılığıyla bu iddiaların “tamamen yanlış ve gerçekle ilişkisi olmayan iddialar” olduğunu belirtti.

Söylenti merkezinde yer alan Lady Rose Hanbury ile Prens William’ın ilişkisinin varlığı, Prens’in bu konudaki özgüvenini ve rahatlığını gösteren bir durum olarak sunulmuştu. Kate’in ise boşanmayı en kısa sürede halka açıklamayı düşündüğü ve ameliyatının bu süreçte bir tatmin aracı olarak gösterildiği iddia edilmiştir.

Fakat geçtiğimiz hafta sonu, İngiliz gazetesi The Sun’ın haberine göre, Galler Prensesi Kate ve eşi Prens William, evlerine yakın bir kasabada alışveriş yaparak normal hayatlarına devam ediyorlar. Gazeteye konuşan bir görgü tanığı ise “Her türlü dedikodu ve haberlere rağmen, bu ünlü çifti karşımda görmek beni şok etti. Kate ve William alışverişteydi ve oldukça mutlu ve iyi durumda görünüyorlardı” dedi.

Prens William, Kate Middleton’ı aldattı mı? Söylentilerin hedefindeki Leydi Rose Hanbury konuştu
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!