Şahane Hayatım 23. bölümde neler olacak? Şebnem Didem’i en zayıf karnından vuruyor…

Şahane Hayatım 23. bölümde neler olacak? Didem'in ifşa videosuyla başlayan çekişmeler, intikam ve ihanetle yükseliyor. Şebnem ve Didem arasındaki savaşın dozunu arttıran olaylar, izleyiciyi şaşırtacak! #Dizidünyası #İntikam #DostlukMücadelesi

sahane hayatim se 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şahane Hayatım 23. bölümde neler olacak? Onur ile olan görüntüleri sızan Didem, intikam almaya kararlı Şebnem ve Melisa’ya karşı kozlarını oynamaya başlar. Didem’in zor durumda kalmasını fırsat bilen Şebnem, ona karşı acımasız bir hamle yapar. Bir video paylaşarak Didem’i rezil eder ve sosyal medyada büyük çalkantılar yaratır. Bu durumu sindiremeyen Didem, intikam ateşiyle yanarken, Şebnem de ona karşı durmamak için elinden geleni yapar.

Şahane Hayatım 23. bölüm

Didem’in köpeği Mange’i de elinden alarak onu daha fazla incitmeye kararlı Şebnem, Didem’in en zayıf noktasından vurmaya karar verir. Diğer yandan Onur da Didem ile olan görüntülerini çeken Ahmet’i tuzağa düşürür ve ondan gelen tehlikeyi bertaraf eder.

Didem ise intikam hırsıyla yanıp tutuşurken, Onur’a baskı yaparak Şebnem’in evini alması için çaba sarf eder. Herkesin kendi çıkarları için savaştığı bu çekişmede sular daha da bulanır. Şebnem ve Melisa, Didem’e karşı birlikte hareket ederek ona karşı savaş açarlar ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Şahane Hayatım 23. bölüm fragmanı

Dizinin 23. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Şahane Hayatım 23. bölüm fragmanı izle.

YouTube video

Şahane Hayatım 23. bölümde neler olacak? Şebnem Didem’i en zayıf karnından vuruyor…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!