Şahane Hayatım 21. bölümde neler olacak? Şebnem hayatının en zor kararını vermek üzere!

Şahane Hayatım 21. bölümde neler olacak? Şebnem, Onur'un yardım teklifiyle sarsılırken önemli bir karar vermek zorunda! Ailenin kaderi belirsizken, sırlar bir bir ortaya çıkıyor. #Dizi #Heyecan #Karar #Aşk #Drama

sahane hayatim se 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şebnem’in zorlu hayat mücadelesi ve geçmişinden kaçış çabalarını anlatan Şahane Hayatım dizisi, seyircilere büyüleyici bir hikaye sunmaya devam ediyor. Şebnem’in yaşadığı adaletsizliklerle dolu geçmişiyle yüzleşme çabası, izleyenleri derinden etkilemeye devam ediyor. Şahane Hayatım’ın heyecan dolu 21. bölümü, 27 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’de Now TV’de ekranlara gelecek.

Şahane Hayatım 21. bölümde neler olacak?

Cezaevine girmekten korkan Onur, Demir’in cesedinden kurtulmak için Şebnem’den yardım ister. Şebnem ise bu teklifle şoke olur. Şebnem’in vereceği karar ailenin kaderini belirleyecektir. Aysel, Şebnem’e yapılan suikastı Demir’in yaptığını öğrenir.

Şahane Hayatım 21. bölüm

Demir’in öldüğünden habersiz olan Aysel, oğlunun kaçtığını düşünerek onu aramaya başlar. Geçmişten gelen gizemli misafir ise Aysel’in en büyük destekçisi olacaktır. Elif, sahte intihar girişiminden sonra Mesut’la yüzleşir. Mesut, Elif’ten kurtulmaya kararlı ancak Elif, ondan vazgeçmeye niyetli değildir.

Elif’in yeni hamlesi, Mesut için zorlu bir sürecin başlangıcı olacaktır. Şebnem ise, hayatının en zor kararını vermeye hazırlanmaktadır.

Şahane Hayatım 21. bölüm fragman

Dizinin 21. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Şahane Hayatım 21. bölüm fragman izle.

YouTube video

Şahane Hayatım 21. bölümde neler olacak? Şebnem hayatının en zor kararını vermek üzere!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!