Sihirli Annem oyuncusu Damla Ersubaşı tesettüre girdi

"Sihirli Annem" dizisinin unutulmaz karakterlerinden Tuğçe'yi canlandıran Damla Ersubaşı, yeni bir yaşam biçimi olarak tesettüre geçiş yaptı. Bu değişikliğini Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Ersubaşı, hayranlarını şaşırttı. #SihirliAnnem #DamlaErsubaşı #Tesettür

sihirli annem oyuncu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekrana deyim yerindeyse adını altın harflerle yazdıran “Sihirli Annem” adlı dizinin en sevilen karakterlerinden biri olan Tuğçe karakterini canlandıran Damla Ersubaşı, tesettüre geçiş yaptı. Her zaman aktif şekilde kullandığı sosyal medya platformlarından hesaplarında, başörtülü fotoğraflarını sevenlerinin beğenisine sundu.

Tesettür giydiği kişisel fotoğrafları Instagram hesabından da takipçileriyle buluşturdu. Tesettür giysileri satan online platformlar da Damla Ersubaşı’ın bu fotoğraflarını sayfalarında paylaştı.

Bir süre önce Mustafa Can Keser ile yaşadığı tartışmalarla gündeme gelen ve ayrılıkla sonuçlanan evliliği sonrası zorlu bir süreçten geçen Ersubaşı, kısa bir süre önce Haberler.com stüdyolarında Gökay Kalaycıoğlu ile röportaj yapmıştı.

“Annem hamile olduğumu öğrendiğimde yüzüme tükürmüştü. Erken yaşta evlendiğim için pişmanım. Eski eşim öfkesini yenemiyordu, sorunlarımızı aşamıyorduk. 9 aylık hamileyken aldatıldığımı öğrendim ve yıkılmıştım. Eski eşimden ilk kızım doğduktan sonra şiddet de gördüm. Şiddet, aldatılmaktan çok daha kötü bir his” demişti.

Sihirli Annem oyuncusu Damla Ersubaşı tesettüre girdi
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!