Yabani 28. bölümde neler olacak? Cesur Yamanın intikamını almanın peşine düşer!

Yabani 28. bölümde neler olacak? Cesur kararlar alırken, intikam duygusu ve aşk arasında sıkışan karakterlerin heyecan dolu hikayesini izlemeye hazır olun! #Yabani #Duygular #İntikam

yabani cesur yama
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Köklü bir aileden kaçırılarak sokaklarda yaşam mücadelesi veren bir çocuğun evine geri dönüş hikayesini anlatan Yabani 28. bölüm 26 Mart Salı akşamı saat 20.00’de Now TV’de izleyicilerle buluşacak.

Yabani 28. bölümde neler olacak?

Yaman’ın ölümü ve Asi’nin kurtarılamamasının yükü, Alaz’ın omuzlarına ağır bir şekilde çökmüştür. Serhan, Zafer’in gönderdiği videoyu izledikten sonra oğlu Alaz’ın yanına gider. Ancak Alaz, babasının Zafer’e yardım ettiğini öğrenmiştir ve babasını iterek reddeder.

Tek amacı, Yaman gibi Asi’yi de kaybetmemek ve bunun için her şeyi yapmaya hazırdır. Küçük Melek’in korunması ise Rüya’nın mirasıdır ve Rüya, bu göreve sıkıca sarılır. Özellikle Melek’i Serhan’dan koruması gerektiğini anlar.

Yabani 28. bölüm

Serhan, vicdanı ile mantığı arasında bir seçim yapmak zorunda kalırken, kararını çoktan vermiştir. Neslihan ise oğlunun öldüğünü kabul etmez ve Güven’le birlikte Yaman’a ait bir iz peşinde koşar. Artık herkesin gözü Zafer Demirhan’dadır ve bu kabusun bir an önce sona ermesi gerekmektedir.

Cesur, çocukluğunun ve Yaman’ın intikamını alma hırsıyla dönüşü olmayan bir yola sürüklenir. Herkesin gerçek yüzü ortaya çıkarken, geçmişte gizli kalmış bir yardım eli uzanır. Yaşanan olaylar birçok kişi için sona ererken, birçoğu içinse yeni başlangıçların habercisi olacaktır.

Yabani 28. bölüm fragman

Dizinin 28. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Yabani 28. bölüm fragman izle.

Yabani 28. bölümde neler olacak? Cesur Yamanın intikamını almanın peşine düşer!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!