Alina Boz ile Umut Evirgen balayında!

Ünlü işletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz, düğün sonrası hastalık nedeniyle rötarlı bir şekilde balayına çıktı. Kuzey rotasını tercih eden çift, Danimarka'da ünlü şeflerin bulunduğu bir restoranda unutulmaz anılar biriktirdi. #UmutEvirgen #AlinaBoz #BalayıTatili

alina boz ile umur evirgen
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İşletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz, sürpriz bir şekilde Emirgan’da gerçekleştirdikleri düğünden sonra hastalık nedeniyle planladıkları balayına gidememişlerdi. Ancak şimdi sağlıklarına kavuşan çift, biraz rötarlı olsa da balayı tatiline çıktı. Uzun süredir birlikte olan Umut Evirgen ve Alina Boz, çiftin tercihi Kuzey rotası oldu ve Danimarka’ya gittiler.

alina boz ile umur evirgen

Alina Boz, düğün sonrası yaşadıkları sağlık sorununa ilişkin, “Çok fena bir salgın var. Biz de düğünden sonra biraz rahatsızlandık ve yatıp dinlendik açıkçası… Acelesi yok balayının, karlı bir yere de gidebiliriz. Görmediğimiz bir yere gitmek istiyoruz ama henüz karar veremedik” demişti. Şimdi ise çift, Kuzey rotasında bulunan Danimarka’ya giderek tatil keyfini sürüyor.

alina boz ile umur evirgen

Alina Boz ve Umut Evirgen, Danimarka’da dünyaca ünlü şeflerin bulunduğu bir restorana da uğradı. Michelin yıldızlı Eric Vildgaard’ın restoranında unutulmaz bir deneyim yaşayan çift, ünlü şefle de birlikte fotoğraf çektirerek bu anı ölümsüzleştirdi.

alina boz ile umur evirgen

Umut Evirgen ile Alina Boz’un balayı maceraları sosyal medyada da büyük ilgi gördü. İkili, hayranlarına keyifli anlarını paylaşmaya devam ediyor.

Alina Boz ile Umut Evirgen balayında!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!