Kate Middleton kimdir, kaç yaşında? Galler Prensesi Kate Middleton hasta mı, son durumu nedir?

Kate Middleton kimdir, kaç yaşında? Kate Middleton kanser mi? Kate Middleton hasta mı? sorularının cevabı haberimizde... #katemiddleton #kanser #kaçyaşında #kimdir

kate middleton kanser mi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kate Middleton‘ın kim olduğu, yaşının kaç olduğu ve çocuklarının kimler olduğu merak ediliyor. Galler Prensesi Catherine, bir video mesajında kanser teşhisinin ameliyatın ardından yapılan testlerle konulduğunu belirtti. Kate Middleton’ın sağlık durumu hakkında bilgi arayışı sürüyor ve kanser konusu da gündemdeki önemli konulardan biri haline geldi. Peki, Kate Middleton kimdir, kaç yaşında? Kate Middleton kanser mi? Kate Middleton hasta mı?

kate middleton kimdir

KATE MİDDLETON KİMDİR?

Cambridge Düşesi Catherine, doğum adıyla Catherine Elizabeth “Kate” Middleton, 9 Ocak 1982’de Reading, Berkshire’da dünyaya geldi. Cambridge Dükü Prens William’ın eşi olarak bilinir.

Kate Middleton’ın babası Michael Francis Middleton eski bir havayolu yetkilisi ve operasyon memuru iken, annesi Carole Elizabeth Goldsmith Middleton eski bir havayolu hostesiydi. Middleton’ın iki kardeşi vardır, onların adları Philippa Pippa Charlotte ve James William’dır.

Prens William ile Kenya’da 20 Ekim 2010’da nişanlandılar ve nişanları kamuoyuna 16 Kasım 2010’da duyuruldu. Çiftin düğünü 29 Nisan 2011’de Westminster Abbey’de gerçekleşti ve Kate Middleton, Alexander McQueen tarafından tasarlanan bir gelinlik tercih etti.

Çiftin ilk çocuğu Prens George, 22 Temmuz 2013’te dünyaya geldi; ikinci çocukları Prenses Charlotte ise 2 Mayıs 2015’te doğdu.

kate middleton hasta mi

KATE MİDDLETON HASTA MI?

Kate Middleton, video mesajında kanserin türünü açıklamadı ve Kensington Sarayı da bu bilgiyi paylaşmadı.

Bir saray sözcüsü, “Özel sağlık bilgileriyle ilgili detayları paylaşmayacağız. Prensesin de herkes gibi mahremiyet hakkı vardır” şeklinde konuştu.

KATE MİDDLETON KANSER Mİ?

Ocak ayında bir ameliyat geçiren Prenses, saray tarafından yapılan açıklamada ameliyatın detaylarının paylaşılmadığını ancak planlı bir ameliyat olduğunu ve kanserle ilgili olmadığını belirtildi.

Kate, video mesajında kanser teşhisinin ameliyat sonrası yapılan testlerle konulduğunu ifade etti.

kate middleton saglik durumu nasil

KATE MİDDLETON SAĞLIK DURUMU NASIL?

Kate Middleton, videosunda, sağlık ekibinin tavsiyeleri doğrultusunda önleyici kemoterapiye başladığını belirtti.

Kemoterapi, kanser hücrelerini öldüren ilaçlara verilen genel bir isimdir. Bu ilaçlar, hap şeklinde alınabileceği gibi, serumla da enjekte edilebilir. Önleyici kemoterapi ise, kanserin ameliyat sonrası geri dönme riskini azaltmak için uygulanan bir tedavi yöntemidir. Bu tedavinin sıklığı ve süresi, kanserin türüne ve yayılma hızına göre belirlenir.

Kate Middleton kimdir, kaç yaşında? Galler Prensesi Kate Middleton hasta mı, son durumu nedir?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!