Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu’nun annesi hayatını kaybetti

Tanınmış aktör İsmail Hacıoğlu, annesini kaybetmenin üzüntüsünü Instagram üzerinden duyurdu. İlk önce annesinin mezarının fotoğrafını, ardından da aile ile çekildiği bir fotoğrafı paylaşan Hacıoğlu, takipçilerini duygulandırdı. #IsmailHacioglu #loss #tribute

unlu oyuncu ismail h
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir çok büyük projelerde yer bulmuş ve geniş kitleler tarafından beğeniyle takip edilen aktör İsmail Hacıoğlu, annesi Gökçen Hacıoğlu’nun vefatını duyurdu. Ünlü oyuncu, bu acı gelişmeyi hayranlarıyla Instagram üzerinden paylaştı.

unlu oyuncu ismail h

İlk olarak annesinin kabristanından bir fotoğrafı takipçileriyle paylaşan Hacıoğlu, ardından ailesinin birliktelik pozunu yayınladı ve “Hayatıma hangi kadın girse gözleri sendi biliyor musun… Güle güle menekşe gözlüm… Çok sevdim seni ve hep seveceğim ve geleceğim” ifadelerini kullandı. Oyuncunun paylaşımına sessiz kalamayan Emre Altuğ “Kardeşim başın sağ olsun” yorumunu yaptı.

unlu oyuncu ismail h

İsmail Hacıoğlu’nun babası ise bir dönem Fenerbahçe’nin savunmasında boy gösteren ve ‘Bulgar Mehmet’ olarak tanınan Mehmet Hacıoğlu’dur.

unlu oyuncu ismail h 1
İsmail Hacıoğlu

Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu’nun annesi hayatını kaybetti
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!