Vücut çalışmasıyla gündemden düşmeyen Mesut Özil’den yeni paylaşım

Eski futbol camiasının yıldızı Mesut Özil, vücut geliştirme çalışmaları ve son döemdeki sosyal medya paylaşımlarıyla hala spot ışıklarının altında. #MesutÖzil #VücutGeliştirme #SosyalMedyaPaylaşımı

vucut calismasiyla g
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski futbol yıldızı Mesut Özil, son zamanlarda geliştirdiği fiziği ve güncel paylaşımlarıyla sürekli olarak gündemde. Futboldan emekli olduktan sonra Özil, etkileyici vücut çalışmalarıyla kamuoyunun dikkatini çekmeye devam ediyor. Özil, önceki zayıf görüntüsünün aksine, son dönemdeki paylaşımlarında gösterdiği daha geniş ve kaslı fizik yapısıyla gözleri kendine çekiyor.

Vücut geliştirme çalışmalarını düzenli olarak sosyal medyada paylaşan Mesut Özil, bu seferde at üzerinden bir paylaşım yaptı. Yıldız oyuncu bu paylaşımına anlamlı bir not ekledi. Notunda, “Atın üzerindeki Türk değilse yüktür” ifadesini kullandı. Özil’in bu paylaşımı kısa bir süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum almayı başardı.

Vücut çalışmasıyla gündemden düşmeyen Mesut Özil’den yeni paylaşım
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!