Yalı Çapkını 52.bölüm de neler olacak? Yalı Çapkını 52.bölüm fragmanı yayınlandı!

httpswww.ensonhab 587
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Star TV’nin reyting sıralamasında en üst sıralarda yer alan ve izleyicileri kendine hayran bırakan Yalı Çapkını dizisi, bu hafta da yoğun ilgiyle izlenmeye devam ediyor. OGM Pictures’in önderliğinde, güçlü bir senaryo tarafından harmanlanan dizi, Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay’ın büyülü kalem dokunuşları ile izleyicilerin dikkatini çekmeyi başarıyor.

Bu akıcı ve etkileyici dizi, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Emre Altuğ ve Şerif Sezer gibi başarılı ve deneyimli aktörlerin performansları ile izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Bu hafta merakla beklenen yeni bölümün ilk fragmanı da yayınlandı.

Dizinin son bölümünde, canlı yayına çıkan Seyran, yaşadığı durumları izleyicilerle paylaştı. Ancak Ferit’in bu duruma tepkisi, seyircilere büyük bir şok yaşattı. Seyran’a olan öfkesini geri almayan Ferit, bir süre önce sona erdiğini kabullendiği ilişkilerini yeniden gözden geçirme kararı alır.

Seyran’la ilişkileri tamamen sonlanan Ferit, “Seni Allah’a havale ediyorum” sözleriyle izleyicilere unutulmaz bir sahne bıraktı. Yalı Çapkını’nın 52.bölümünde ne olacağını merakla bekliyoruz.

Yalı Çapkını’nın 52.bölüm fragmanı

YouTube video
Yalı Çapkını 52.bölüm de neler olacak? Yalı Çapkını 52.bölüm fragmanı yayınlandı!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!