Yılmaz Güney’in kızından babasına duygusal doğum günü mesajı: “Bugün senin doğuşun benim babam”

Yılmaz Güney'in kızından babasına duygusal doğum günü mesajı: Yılmaz Güneyin kızı sosyal medya hesabından "Bugün senin doğuşun benim babam" şeklinde duygusal bir mesaj paylaştı. #yılmazgüney#doğumgünü #sosyalmedya #elifgüney

elif guney
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elif Güney, rahmetli babası Yılmaz Güney‘in 87. yaş günü için sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı. Güney babasının elinde olan nadir fotoğraflarından birini paylaşarak ” Bugün senin doğuşun benim babam. İyiki doğdun, iyiki bu dünyaya kendini kattın,eserlerinle yaşıyorsun. Doğum günün kutlu olsun ” dedi.

Yılmaz Güney

DurakMedya’da yer alan habere göre ünlü sinemacı Yılmaz Güney’in 87. yaş gününü kızı Elif Güney duygusal bir mesajla kutladı. Son dönemde adı sık sık gündeme gelen ünlü sinemacı için kızı Elif Güney elinde bulunan nadir fotoğraflardan birini paylaştı. Babasına olan özlemi dile getiren Güney şu görüşlere yer verdi;

“Her gecenin bir sabahı var ya, ayın da bir sonu var ya,Mart sonu işte. Kıvranmaya başlanan gün işte. O güzel ela gözlerini dünyaya açtığın gün bu gün. Küçük hediyen hazır. Harçlığımı biriktirdim.Yada kendim yaptım. Sonra o metal kütleyi temizleyeyim,hangi çiçekleri götüreyim,biranı içeyim. Ah geçen zaman çok vahşisin. Kaç hayat geçti. Kaç kere öldüm,yeniden doğdum. Ama bugün senin doğuşun benim babam. İyiki doğdun, iyiki bu dünyaya kendini kattın,eserlerinle yaşıyorsun. Doğum günün kutlu olsun” dedi.

Yılmaz Güney’in kızından babasına duygusal doğum günü mesajı: “Bugün senin doğuşun benim babam”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!