Bahar 2. bölüm 1.fragman: Ezik kadın, şaha kalkıyor! “Benim canım istemiyor”

Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy'un başrollerini paylaştığı Bahar dizisi, ilk bölümüyle büyük ilgi gördü. Fedakar kadınların hikayesini anlatan dizi, Bahar'ın hayatının beklenmedik bir hastalıkla değişmesini konu alıyor. İkinci bölüm 1.fragmanda Bahar'ın yeni hayatına başlaması ve onu bekleyen sürprizler izleyicileri heyecanlandırıyor. Bahar dizisinin yeni bölümü için sabırsızlıkla bekleniyor. #BaharDizisi #DemetEvgar #MehmetYılmazAk #BuğraGülsoy

bahar 2 bolum 1 fra
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merakla beklenen Bahar 2. bölüm 1.fragman yayınlandı. Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un başrollerini paylaştığı Bahar dizisi, ilk bölümüyle ekranlara geldi. MF Yapım imzalı Show TV’nin yeni dizisi Bahar, fedakar kadınların hikayesini izleyicilere aktarıyor.

Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı senaryo, tıp okumak için büyük hayaller kuran Bahar’ın, hayatını eşine ve çocuklarına adaması ve beklenmedik bir hastalıkla karşılaşması sonucu yaşadığı dönüşümü konu alıyor.

İlk bölümüyle sosyal medyada büyük ses getiren Bahar dizisi, ikinci bölümü için heyecanla bekleniyor. Yeni fragmanında Bahar’ın zorlu ameliyat sonrası yeni hayatına başlama süreci ve kendi için yaşamaya başlaması alkış topladı. Bahar’ın unutulmayacak sözleri ise diziye gelecek bölümlerde daha fazla heyecan katacak gibi görünüyor.

bahar 2 bolum 1 fra 1

Bahar’ın annesi ve eşi tarafından yapılanlarla ilgili verdiği tepki, ilerleyen bölümlerde nelerin olacağıyla ilgili merak uyandırırken, Bahar’ın Evren tarafından “Bence sen çok iyi bir doktor olursun…” şeklinde motive edilmesi izleyicileri daha da heyecanlandırdı. Bahar’ın yeniden doğuş hikayesiyle ilgili bilinmeyenlerin ortaya çıkacağı yeni bölüm, izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.

Yeni bölümde Bahar’ın hayatında neler olacağını merak edenler için Bahar dizisinin 2. bölüm 1.fragmanı yayınlandı. Bahar’ın yeni yolculuğunu merak edenler fragmanı izleyerek heyecan dolu anlara ortak olabilirler.

Bahar 2. bölüm 1.fragman izle

Dizinin 2. bölüm 1. fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Bahar 2. bölüm 1.fragman

Bahar 2. bölüm 1.fragman: Ezik kadın, şaha kalkıyor! “Benim canım istemiyor”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!