Bir Sevdadır 2. bölüm 1.fragmanı: Yeşil’in çocukları başkasından çıktı! “Alın bu kadını”

TRT 1'in sevilen dizisi Bir Sevdadır'ın yeni bölümünde Yeşil'in çocuklarıyla birlikte Bıçakçılar ailesinin kapısını çalması herkesi şoke eder. Ailenin bu beklenmedik misafiri karşısında nasıl bir tepki verecekleri merakla bekleniyor. Heyecan dolu anlara tanıklık etmek için takipte kalın! #BirSevdadır #YeşilVeYasin #AşkVeDram

bir sevdadir 2 bolu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TRT 1’in sevilen dizisi Bir Sevdadır, heyecan dolu yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlk bölümü büyük beğeni toplayan dizi, gündeme oturmuştu. “Hayat futbola benzer” sloganıyla yola çıkan Bir Sevdadır, futbolcu Yasin ile Yeşil adında bir kadının hayatlarının kesişme hikayesini konu alıyor.

Yeşil, hapisten çıktıktan sonra çocuklarıyla birlikte ünlü futbolcu Yasin’in ailesi olan Bıçakçılar’ın kapısını çalar. Ancak burada Yeşil’i bekleyen sürprizler vardır. İddialara göre, Yeşil’in çocukları, aslında başka bir kadından olduğu ortaya çıkar ve Bıçakçılar ailesini şoke eder. Bu durum karşısında aile ne yapacak? Yeşil’e kucak açacak mıdır?

Dizinin ikinci bölümünde, Yeşil’in hapishanede yaptığı planlar gerçek hayatta karşılığını bulacak mıdır? Aynı zamanda Yeşil’in peşinde olan Ünal, ona engel olmak için ne gibi adımlar atacak?

Bir Sevdadır dizisi, oyuncu kadrosunda Sude Zulâl Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Sinan Tuzcu, Sinem Öztürk ve Ekin Mert Daymaz gibi başarılı isimleri bulunduruyor. İzleyiciler, bu heyecan dolu bölümü merakla bekliyor.

Bir Sevdadır 2. bölüm 1.fragmanı

Dizinin 2. bölüm 1. fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Bir Sevdadır 2. bölüm 1.fragmanı

YouTube video

Bir Sevdadır 2. bölüm 1.fragmanı: Yeşil’in çocukları başkasından çıktı! “Alın bu kadını”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!