Bahar gerçek mi? Bahar dizisi yaşanmış hikaye mi, kitaptan uyarlama mı?

bahar dizisi konusu 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmenliğini üstlendiği yeni dizi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın detayları merak konusu. Bahar gerçek mi? Bahar dizisi yaşanmış hikaye mi, yoksa kitaptan mı uyarlandı?

Senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı dizi, büyük hayallerle tıp okuyan ve sonra hayatını eşine ve iki çocuğuna adamış olan Bahar’ın (Demet Evgar) ani bir hastalıkla değişen yaşamına ve dönüşümüne odaklanıyor. Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” adlı dizi, Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

Bahar: Uyanmaya Hazır mısın konusu ne?

Mutfakta doktor önlüğü içinde görülen Bahar karakterinin yer aldığı etkileyici afiş, dizinin hikayesiyle mükemmel uyumuyla övgüler aldı. Büyük hayallerle tıp okuyan ve sonrasında hayatını eşine ve iki çocuğuna adamış Bahar, ani bir hastalıkla karşı karşıya kalır ve hayatını yeniden kurmaya karar verir. Uyanmaya hazır mısın?” sorusuyla dikkat çeken afiş, Bahar’ın dönüşümüne dair ipuçları verir.

bahar dizisi konusu

Dizide, ölümle yüzleşen Bahar’ın, dışarıdan ‘kusursuz’ görünen ailesinin ve özellikle de eşi Timur’un başka bir yüzüyle karşılaşmasıyla hikaye başlar. Bahar’ın ani hastalığı, aile içindeki tüm dinamikleri değiştirir. Bu süreçte Evren, Timur’un rakibi olurken, Bahar’ın hayatını yeniden inşa etme çabaları izleyiciye trajikomik hikayelerle umut aşılar.

Bahar: Uyanma Hazır mısın? oyuncuları

Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi Bahar: Uyanmaya Hazır mısın? kadrosunda;

  • Demet Evgar,
  • Buğra Gülsoy,
  • Mehmet Yılmaz Ak,
  • Hatice Aslan,
  • Ecem Özkaya,
  • Elit Andaç Çam,
  • Demirhan Demircioğlu,
  • Nil Sude Albayrak,
  • Sena Kalıp,
  • Alisa Sezen Sever

gibi birbirinden güçlü isimler yer alıyor.

bahar dizisi konusu 2

Bahar: Uyanma Hazır mısın yeni bölümde neler olacak?

Bahar (Demet Evgar), başarılı cerrah Timur Yavuzoğlu (Mehmet Yılmaz Ak) ile evlidir ve hayatını eşine ve çocuklarına adamıştır. Dışarıdan oldukça mutlu gözüken Yavuzoğlu Ailesi, Bahar’ın hastalığıyla sarsılır. Bahar’ın doktoru Evren (Buğra Gülsoy), onu kurtarmaya kararlıdır.

Bahar, yirmi sene önce tıp fakültesinden mezun olmuş ancak doktorluk yerine ev hanımlığını tercih etmiştir. Bahar, başarılı cerrah Timur Yavuzoğlu ile evlidir ve hayatını eşine ve çocuklarına adamıştır. Dışarıdan oldukça mutlu gözüken Yavuzoğlu Ailesi, Bahar’ın hastalığıyla sarsılır.

Bahar’ın doktoru Evren, onu kurtarmaya kararlıdır ve tek kurtuluşunun karaciğer nakli olduğunu belirtir. Ailede uygun bir karaciğerin yalnızca Timur’a ait olduğu ortaya çıkar! Büyük bir sınavla karşı karşıya kalan Yavuzoğlu Ailesi için bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır!

Bahar senaryosu gerçek mi?

Bahar dizisi senaryosu hakkında henüz açıklama yapılmadı.

Bahar gerçek mi? Bahar dizisi yaşanmış hikaye mi, kitaptan uyarlama mı?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!