Bahar nerede çekiliyor, setleri nerede? Bahar dizisindeki ev nerede?

Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda bulunduğu yeni dizi 'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?'ın detayları merak konusu. Peki, Bahar nerede çekiliyor, setler nerede? Bahar dizisindeki evin yeri neresi? #bahar #bahardizisi #showtv

bahar dizisi fragmani
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda bulunduğu yeni dizi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?‘ın detayları merak konusu. Peki, Bahar nerede çekiliyor, setler nerede? Bahar dizisindeki evin yeri neresi?

Senaryosu Ayça Üzüm tarafından kaleme alınan; büyük hayallerle tıp okuyan, ardından hayatını eşine ve iki çocuğuna adamış Bahar’ın (Demet Evgar) ani bir hastalıkla değişen yaşamına ve dönüşümüne odaklanan “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” adlı dizi Show TV’de ekrana geliyor. Bahar nerede çekiliyor, setler nerede? Bahar dizisindeki evin konumu hakkında bilgi almak istiyor musunuz?

bahar dizisi konusu

Bahar: Uyanmaya Hazır mısın konusu ne?

Mutfakta doktor önlüğü içinde gördüğümüz Bahar karakterinin yer aldığı çarpıcı afiş, dizinin hikayesiyle uyumlu bir şekilde övgü dolu yorumlar aldı. Büyük hayallerle tıp okuyan ve sonrasında hayatını eşine ve iki çocuğuna adayan Bahar, ani bir hastalıkla karşı karşıya gelince hayatını yeniden inşa etmeye karar verir. “Uyanmaya hazır mısın?” sorusuyla dikkat çeken afiş, Bahar’ın yaşayacağı dönüşüme dair ilk ipuçlarını veriyor.

Dizinin hikayesi ise hepimizin yaşadığı yenilgilerden cesurca çıkmayı başaran karakterleri bir araya getiriyor. Bahar (Demet Evgar), ölümle yüzleştiğinde, dışarıdan ‘kusursuz’ görünen ailesinin ve özellikle eşi Timur’un (Mehmet Yılmaz Ak) farklı bir yönüyle karşılaşacak. Bahar’ın ani hastalığı, aile içindeki tüm ilişkileri alt üst ederken, Evren (Buğra Gülsoy) ise her açıdan Timur’un rakibi olacak. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etme çabaları ise genellikle trajikomik hikayelerle dolu, izleyicilere umut verici bir yolculuk sunacak.

bahar dizisi konusu 2

Bahar: Uyanmaya Hazır mısın? oyuncuları

Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi Bahar: Uyanmaya Hazır mısın? kadrosunda;

  • Demet Evgar,
  • Buğra Gülsoy,
  • Mehmet Yılmaz Ak,
  • Hatice Aslan,
  • Ecem Özkaya,
  • Elit Andaç Çam,
  • Demirhan Demircioğlu,
  • Nil Sude Albayrak,
  • Sena Kalıp,
  • Alisa Sezen Sever,

gibi birbirinden güçlü isimler yer alıyor.

Bahar: Uyanmaya Hazır mısın yeni bölümde neler olacak?

Bahar (Demet Evgar), başarılı cerrah Timur Yavuzoğlu (Mehmet Yılmaz Ak) ile mutlu bir evliliği ve iki çocuğu olan bir hayat sürmektedir. Ancak dışarıdan bakıldığında mutlu gözüken Yavuzoğlu Ailesi, Bahar’ın ani hastalığıyla sarsılır.

Bahar, yirmi yıl önce tıp fakültesinden mezun olmasına rağmen, doktorluk yerine evde çocuklarına bakmayı seçmiştir. Hayatını eşine ve çocuklarına adamıştır. Ancak Bahar’ın hastalığı, ailenin tüm dengelerini alt üst eder.

bahar dizisi konusu 3

Bahar’ın doktoru Evren (Buğra Gülsoy), onu kurtarmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Ancak tek kurtuluşunun karaciğer nakli olduğunu belirtir ve uyumlu bir karaciğerin sadece Timur’da olduğunu öğrenirler. Bu durum, Yavuzoğlu ailesi için büyük bir sınav olacak ve bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Bahar senaryosu gerçek mi?

Bahar dizisi senaryosu hakkında henüz açıklama yapılmadı.

Bahar nerede çekiliyor, setleri nerede?

Bahar’ın ani hastalığıyla mücadelesini ve hayatını yeniden kurma çabasını anlatan dizi, izleyicilerin ilgisini çekiyor. Çekimler, İstanbul’un farklı semtlerinde gerçekleştiriliyor, bu da dizinin mekansal çeşitliliğini artırıyor.

Bahar nerede çekiliyor, setleri nerede? Bahar dizisindeki ev nerede?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!