Bollywood yıldızı Aamir Khan’ın oğlu Junaid Khan’ın yakışıklılığı ve tavırları ise sosyal medyaya damga vurdu!

Bollywood'un öne çıkan yıldızı Aamir Khan'ın büyük oğlu Junaid, yakışıklı görüntüsü ve büyüleyici dönüşümü ile gündemde. Ast oğul, yeni görüntüsü ve çekiciliğiyle adeta kalpleri eritiyor. #BollywoodYıldızı #JunaidKhan #YeniNesilBollywood

bollywood yildizi aa
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaptığı filmleri ülkemizde de çokça izlenen, profesyonel oyunculuğu ile bilinen uluslararası Bollywood starı Muhammed Aamir Hussain Khan, ya da daha çok bilinen ismiyle Aamir Khan, “Yerdeki Yıldızlar – Her Çocuk Özeldir”, Ghajini, PK, 3 Aptal, Dangal ve Fanaa gibi üstün filmleri ile hafızalarımızda yer etti. Usta oyuncu 1986 yılında komşusu Reena Dutta ile evlenmiş ve bu evlilikten Junaid ve Ira adlı iki çocuğu dünyaya gelmiştir. Ancak çift 2002 yılında boşanmıştır.

Fakat son zamanlarda Aamir Khan’ın hayatındaki diğer kişilerden daha çok, büyük oğlu Junaid Khan ilgi çekiyor. Yakışıklılığı ve etkileyici duruşuyla Junaid, oyuncu Henry Cavill’e hatırlatmalar yapıyor. Basının büyüleyici ilgisine maruz kalan Junaid, şık ve klas takım elbisesi, uzun ve atletik fiziksel duruşu, saç stilleri ve çekici yüzüyle tüm gözleri kendisine çeviriyor.

31 yaşındaki Junaid Khan’ın, bugünlerde yaşadığı büyüleyici değişiklik, estetik operasyon ile güzelleştiği yönünde dedikoduları da beraberinde getiriyor. İşte, bu göz alıcı genç adamın tüm güzelliğini sergileyen fotoğraflarından bir kaçı!

Bollywood yıldızı Aamir Khan’ın oğlu Junaid Khan’ın yakışıklılığı ve tavırları ise sosyal medyaya damga vurdu!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!