Kızılcık Şerbetindeki Nilay’ın şaşırtıcı itirafları

kizilcik serbetinin
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Son dönemin en çok izlenen dizilerinden Kızılcık Şerbeti’ndeki Nilay rolüyle tanınan Feyza Civelek, YouTube’da yayınlanan Katarsis’e katıldı. Hayranları tarafından özel hayatı merak edilen Civelek, çarpıcı itiraflarda bulundu. 1.5 ayda 21 kilo verdikten sonra yapımcılardan daha çok teklif geldiğini söyleyen Civelek, toplumumuzdaki güzellik algısının kendisini üzdüğünü dile getirdi.

Feyza Civelek, Kızılcık Şerbeti dizisindeki Nilay karakterine hayat vererek kendini bulduğunu ifade etti. Bu rolün kendisine ait olduğunu ve hayatının bir parçası haline geldiğini dile getiren Civelek, Nilay’ın cahil ve kötü bir karakter olduğunu ancak içerisinde gizli bir güzellik barındırdığını söyledi. Komikliklerle bu iç güzelliği göstermeye çalıştığını belirtti.

Dizide tesettürlü bir karakteri canlandırmakta başta zorlandığını ancak zamanla alıştığını ifade eden Civelek, bu deneyimin oyunculuğunu geliştirdiğini ve farklı ailelerin iç yüzünü görmesine olanak sağladığını söyledi.

Özel hayatıyla ilgili de samimi itiraflarda bulunan Feyza Civelek, köpeğinin ölümüyle yaşadığı üzüntüden dolayı sedef hastalığına yakalandığını ve saçkıran sorunu yaşadığını belirtti. Bu sürecin kendisi için bir dönüm noktası olduğunu ve yaşadığı her kaybın ona bir şeyler öğrettiğini ifade etti.

feyza civelek

Feyza Civelek, kilo vermenin kendine güven kazandırdığını ve hayatının tam anlamıyla değiştiğini söyledi. Kilolu oyunculara başrol verilmediğini belirten Civelek, kilo verdikten sonra daha fazla teklif aldığını ve güzellik algısının maalesef var olduğunu dile getirdi.

Kendine güvenen bir karakterle bu günlere gelmiş olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Civelek, aynı zamanda küçük engelleri aşmak için çok çaba sarf ettiğini ve bunun kendisine zarar verdiğini belirtti. Ancak tüm bu çabaların kendisini mutlu ettiğini ve şu anda mutlu olduğunu söyledi.

Çocukluğunda kendine güvenme eksikliği yaşadığını belirten Feyza Civelek, babasının her zaman geride kaldığını ve annesinin her şeyi hallettiğini söyledi. O yüzden annesinden ve kardeşinden babasının veremediği sevgiyi aldığını dile getirdi. Babasına neden annesinin omuzlarındaki yükü almadığını sormak isterdi.

Son olarak, kalbini kıran kişiye içini dökmek isteyen Civelek, hayatının kötü zamanlarında yanında olmadığı için onun şu an yanında olmayı hak etmediğini belirtti.

Kızılcık Şerbetindeki Nilay’ın şaşırtıcı itirafları
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!