Mauro Icardi’yi eve yollayan Wanda Nara Meksika’ya gitti! İşte yeni tatil pozları

Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, sakatlık dönüşü Türkiye'ye dönmesini beklerken bir sürpriz yaparak çocuklarıyla birlikte Meksika'ya gitti. Tatil pozlarıyla dikkat çeken Nara, eski bir anısını da paylaşarak magazin gündemine oturdu. #MauroIcardi #WandaNara #Tatil

mauro icardi yi eve
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tatile doyamayan Wanda Nara, ünlü futbolcuyu Türkiye’ye yollayıp Meksika’ya uçtu. Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, bir süreliğine ülkesine gitmiş ve geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye geri dönmüştü. Ancak, eşi Wanda Nara’nın planları farklıydı. Nara, çocuklarıyla birlikte Meksika’ya gitmeye karar verdi.

mauro icardi yi eve 1

Sosyal medyada aktif olan Icardi, sakatlık dönüşünde eşini havuz başında öpücüğe boğduğu anları paylaşmıştı. Bu romantik anlar, hayranlarından büyük ilgi gördü. Ancak, Wanda Nara’nın tatil planları değişince, çiftin bir süre ayrı kalacağı ortaya çıktı.

mauro icardi yi eve 2

Wanda Nara, çocuklarıyla birlikte Meksika’nın ünlü tatil beldesi Tulum’a gitti. Burada plajlara akın eden Nara, tatil pozlarıyla dikkat çekti. Dış basına özel hayatıyla ilgili açıklamalar yapan Nara, daha önce İtalya’da Icardi ile yaşadığı bir olayı da anlattı.

mauro icardi yi eve 3

Nara, Icardi’nin eski evinde bir gece geçirdiklerini söyledi ve bu geceyi unutamadığını ifade etti. İkilinin ilişkisiyle ilgili detaylar veren Nara, “İlk kez İtalya’da onun bekar evinde birlikte olduk. 200 kadının geçtiği o yatak benden sonra işe yaramayacak hale geldi! Ertesi gün bedenimde hissettiğim acıyı hatırlıyorum. Dört saatte bir ağrı kesici alıyordum. O gece iyi geçmeseydi devam etmezdi. Ertesi sabah ona bir oyuncak ayı aldım. Üzerine kendi parfümümü sıktım ve ‘Kaderim senin ellerinde’ diyen bir şarkının sözlerini yazdım bıraktım” dedi.

mauro icardi yi eve 4

Wanda Nara’nın Meksika tatili, çiftin ayrılıkları öncesinde son bir kez dinlenmelerini sağlamış gibi görünüyor. Bu romantik ve eğlenceli tatilin ardından, çiftin ne karar vereceği ise merak konusu oldu.

Mauro Icardi’yi eve yollayan Wanda Nara Meksika’ya gitti! İşte yeni tatil pozları
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!