Sevgilisinin sergisi için kamera karşısına geçen Uraz Kaygılaroğlu, pozlarından dolayı linç ediliyor

Ünlü televizyon oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu, sevgilisi Sayna Soleimanpour'un fotoğraf sergisi için verdiği pozlarla sosyal medya gündeminde. Oyuncu, eleştirilere "Sakin olalım dostlar" diyerek yanıt veriyor. #UrazKaygılaroğlu #SaynaSoleimanpour #LifeInPlastic

sevgilisinin sergisi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakla Beni dizisinin sevilen yüzü Uraz Kaygılaroğlu, sevgilisi Sayna Soleimanpour’un fotoğraflar üstüne kurulu olan “Life in Plastic” temasındaki bir sergi adına fotoğraf verdi. Oyuncunun gerçekleştirdiği bu pozlama durumu sosyal platformlarda çeşitli yankılara sebep oldu. Soleimanpour’un sergisi için elinde bir kasap bıçağı ve suni bir kadın kafası bulundurup fotoğraf çektiren Kaygılaroğlu’nun bu hali, sosyal medya çevrelerinde hızla yayılarak dikkatleri üzerine çekti.

sevgilisinin sergisi

Kadın cinayetlerinin yoğun bir şekilde konuşulduğu günümüzde böyle bir durumun oluşmasından ötürü Uraz Kaygılaroğlu birçok eleştiri alanında tutuldu ve sosyal medya kullanıcıları bu durumu “midem bulandı” ifade eden yorumlarla karşıladılar.

sevgilisinin sergisi 1

Bu durumda oyuncunun instagram üzerinden paylaştığı bir yazı, bu konuda bir yanıtlama oldu. Bu yazıda “Sakin olalım dostlar” diyerek tepkileri ele alıp bilgi verdi.

sevgilisinin sergisi 2

Sevgilisinin sergisi için kamera karşısına geçen Uraz Kaygılaroğlu, pozlarından dolayı linç ediliyor
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!