Survivor All Star 2024 haftanın son eleme adayı kim oldu?

survivor 2024 all st 33
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor All Star 2024’te rekabet ve heyecan giderek tırmanıyor. Kırmızı Takım ve Mavi Takım arasındaki çekişmeye sahne olan oyun sırasında, Ogeday ve Yunus Emre yeniden bir çatışma yaşadı. Özellikle dokunulmazlık savaşını kaybeden Kırmızı Takım’ın moral düzeyi düşük seviyelere inmişti. Mavi Takım’ın karşısında şanssızlık Gizem’in başına geldi. Aysu’nun yanlışlıkla Gizem’in yüzüne çarptığı bir durumda Gizem’in kaşı yaralandı.

Survivor All Star 2024

Dokunulmazlık oyunda Mavi Takım zaferini ilan etti! Son derece çekişmeli geçen karşılaşmanın finalinde Mavi Takım, Kırmızı Takım’ı 12-8 mağlup ederek dokunulmazlık kolyesinin sahibi oldu. Dokunulmazlık sembolü Mavi Takım’dan Poyraz’a verildi.

Yunus Emre, son yaşanan gerginlikten sonra, Ogeday ve kendisi arasındaki tutumunu ortaya koydu. Ancak Ogeday, Yunus Emre’ye seslenerek, konuşmasını ılımlı ve saygılı bir tonla yapması gerektiğini ifade etti.

survivor 2024 all st 35

Gizem, Aysu’nun kaza ile yaptığı hareketten dolayı yaralandı ancak durumunu “önemsiz” olarak değerlendirdi ve dikiş atıldığını, anlayışla karşıladığını söyledi.

Acun Ilıcalı ada konseyinde, Kırmızı Takım’ın yenilgisinin sebeplerini araştırdı. Takımı yeni katılan yarışmacılara çekişmeli ortama alışmaları için belki biraz zamana ihtiyaçları olduğunu tahmin ediyor. Ancak Kırmızı Takım oyuncusu Sercan, bu sürenin çok fazla olmayacağını ve yeni gelenlerin oldukça kısa bir süre içinde takıma alışacaklarına inanıyor.

survivor 2024 all st 36

Yine Yunus Emre ile gergin anlar yaşandı. Üst üste yaptığı saldırgan tavırlar ve notalar sonucunda Acun Ilıcalı, Yunus Emre’ye 3 ek ceza daha verildiğini açıkladı.

Survivor All Star 2024 4. eleme adayı kim oldu?

Eleme süreci heyecanını korurken, yapılan oylamada Gizem, Aleyna ve Merve en çok oyu aldılar. Takım kaptanı Sema’nın kararı ile Aleyna, 4. eleme adayı olarak belirlendi.

survivor 2024 all st 37

Eşleşmeler de belli oldu. Eleme adayları Aysu, Pınar, Sahra ve Aleyna oldu. İlk eşleşme Pınar ile Sahra arasında olacak. İkinci eşleşme ise Aleyna ile Aysu arasında gerçekleşecek.

survivor 2024 all st 38
Survivor All Star 2024 haftanın son eleme adayı kim oldu?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!