Yunus Emre’nin yaptığı jet ski kazasının Acun Ilıcalı’ya faturası ağır oldu

Survivor All Star'da yaşanan gergin anların ardından Acun Ilıcalı, Yunus Emre'ye sert müdahalede bulunarak kazandığı ödüllerde araç kullanımının yasaklanacağını açıkladı. #Survivor #AcunIlıcalı #YunusEmre

yunus emre nin yapti
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TV8’in fenomen yarışma programı Survivor All Star, son bölümünde adrenalin dolu anlara sahne oldu. Turks ve Caicos Adaları’nda ultra lüks bir villada konaklama hakkı kazanan Kırmızı Takım, ödülün tadını çıkarırken yaşanan jet ski kazasıyla şoke oldu.

Yarışmacılar, ödül oyununu kazanmanın sevincini yaşarken jet ski ile denizde tur atıyordu. Ancak Yunus Emre’nin jet ski’sinin kontrolünü kaybetmesi, Nagihan’a doğru hızla ilerlemesiyle korku dolu anlar yaşandı. Çarpışmanın şiddetiyle Nagihan’ın jet ski’si adeta ikiye bölündü, olayın etkisiyle tansiyon yükseldi.

yunus emre nin yapti

Korku dolu anlarda Nagihan ise “Öldürüyordu beni, öyle gözü kör geldi ki. Bu adamla hiçbir şey yapılmaz. Abi ölüyordum lan ölüyordum” diyerek sert çıktı.

Korkunç kaza ada konseyinde ele alındı ve Acun Ilıcalı Yunus Emre’nin faturasını kesti. Ilıcalı Yunus Emre’ye “Bundan sonraki herhangi bir ödülde kazandığın ödülde asla ve asla herhangi bir araçla buluşturmayacağız seni” dedi.

Yunus Emre’nin yaşadığı kaza sonrası maddi boyutta da gündem oldu. Survivor’dan aylık 400 bin TL kazandığı iddia edilen Yunus Emre’nin, meydana gelen kazanın Acun Ilıcalı’ya 3 milyon TL’lik bir zarara yol açtığı konuşuluyor.

Yunus Emre’nin yaptığı jet ski kazasının Acun Ilıcalı’ya faturası ağır oldu
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!