300 bin TL’lik ayet sorusu gündem oldu! İşte, Kim Milyoner Olmak İster’e damga vuran soru

ATV'nin popüler yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de 300 bin TL değerindeki soru, "Kur'an-ı Kerim'de "O halde Rabbinizin nimetlerinden hangisini yalanlayabilirsiniz?" ayetinin hangi sürede ve kaç kez geçtiği" oldu ve sosyal medyada geniş yankı buldu. Yanıtı yanlış tahmin eden yarışmacıya doğru cevap, sunucu Kenan İmirzalıoğlu tarafından ayrıntılarıyla anlatıldı. #KimMilyonerOlmakIster #KuranıKerim #RahmanSuresi

300 bin tl lik ayet
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kim Milyoner Olmak İster; her zaman olduğu gibi bilgi dolu soruları ve izleyicinin merakla beklediği yanıtlarıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. ATV ekranlarının vazgeçilmez programları arasında yer alan bu eğlenceli yarışma programı, geçtiğimiz günkü bölümüyle bizlerle buluştu. Kenan İmirzalıoğlu’nun başarılı sunumu ile göz dolduran programda sorulan bir soru, adeta sosyal medyanın nabzını tuttu.

Yarışmada sorulan 300 bin TL değerindeki özel soru,

“Kur’an-ı Kerim” de “O halde Rabbinizin nimetlerinden hangisini yalanlayabilirsiniz?” ayetinin 31 kere geçtiği sure hangisidir?

A) Fatiha Suresi

B) İhlas Suresi

C) Rahman Suresi

D) Bakara Suresi

Ne yazık ki, yarışmacı Bakara Suresi yanıtını seçerek yanılgıya düştü. Çünkü doğru yanıt, “O halde Rabbinizin nimetlerinden hangisini yalanlayabilirsiniz?” ayetinin 31 defa geçtiği Rahman Suresi idi.

Programın sevilen sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, bu önemli ayet sorusunun doğru yanıtını detaylarıyla birlikte paylaştı ve şanssız yarışmacıyı doğru bilgiye yönlendirdi.

300 bin TL’lik ayet sorusu gündem oldu! İşte, Kim Milyoner Olmak İster’e damga vuran soru
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!