Bahar’ın cerrah Timur’u bakın aslen nereli çıktı! İşte memleketi

Mehmet Yılmaz Ak'ın "Bahar" dizisinde canlandırdığı Timur karakteriyle büyük beğeni toplamasının ardından, oyuncunun nereli olduğunu merak edenler şaşırtıcı bir gerçekle karşılaştı. #bahar #bahardizisi #timur #mehmetyılmazak

baharin cerreahi timur
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahar dizisi, how TV ekranlarında izleyiciler tarafından büyük beğeniyle takip ediliyor. Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak, Buğra Gülsoy ve Hatice Aslan’ın başrollerini paylaştığı dizi, Bahar’ın ailesi için kariyerini geri planda bırakmasıyla başlayan hikayesini anlatıyor.

Timur karakteri ise Bahar’ın eşi ve cerrah olarak dizide önemli bir rol üstleniyor. Karakterin tavrı ve davranışları sık sık sosyal medyada tartışma konusu olurken, Mehmet Yılmaz Ak’ın performansı da büyük ilgi görüyor. Ünlü oyuncunun memleketi hakkında yapılan araştırmalar, izleyicileri şaşırtıyor.

baharin tşmur cerrahi aslen nereli

Bahar’ın Timur cerrahı bakın aslen nereli…

Ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, 1986 yılında Diyarbakır‘da doğdu. Altı çocuklu bir ailenin en küçük çocuğu olarak hayata gözlerini açtı.

Yükseköğrenimine Ege Üniversitesi’nin Uluslararası İlişkiler bölümünde başlayan Ak, daha sonra İstanbul’a taşındı.

Bahar’ın cerrah Timur’u bakın aslen nereli çıktı! İşte memleketi
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!