Ben Bu Cihana Sığmazam 63. bölümde neler olacak? Erman köşeye sıkışıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam 63. bölümde neler olacak? Erman ile Cezayir arasındaki karşılaşma büyük bir sürprize neden oluyor! İçinde dram, aksiyon ve ihanetin bulunduğu bu bölüm kaçırılmamalı. #Erman #Cezayir #Diziheyecanı

ben bu cihana sigmaz
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ben Bu Cihana Sığmazam 63. bölümde neler olacak? Güzel Adamlar Medya’nın yapımcılığını üstlendiği ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ın 2 Nisan Salı akşamı saat 20.00’de 63. bölümü ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Cezayir, Müfit’i öldüren Taziyev ile Erman’ın peşindedir. Erman, ilk defa bu kadar çaresiz hissetmektedir ve köşeye sıkışmıştır. Serkan, babasının gerçek yüzünü öğrendikten sonra onu kurtarmanın yollarını aramaktadır.

Ben Bu Cihana Sığmazam 63. bölüm

Leyla, aileye bebek müjdesini nasıl vereceğini düşünürken, Ada’nın annesi Arzu’nun evlerine gelmesi dengeleri alt üst eder. Arzu’nun hamleleri sonrasında Elif, zor bir karar vermeye zorlanır.

Cezayir, eski masa üyelerini bir araya getiren Atakan’ın liderliği kabul etmesiyle şaşırtıcı bir gelişme yaşanır. Ancak Behçet, kardeşinin katili olarak gördüğü Cezayir’le işbirliği yapmaya yanaşmazken, Gedik Ali’nin de yaptıklarının bedelini ödeyeceği bellidir.

Cezayir, Erman’la karşılaştığında beklenmedik bir sonuçla karşılaşacaktır.

Ben Bu Cihana Sığmazam 63. bölüm fragman

Dizinin 63. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Ben Bu Cihana Sığmazam 63. bölüm izle.

Ben Bu Cihana Sığmazam 63. bölümde neler olacak? Erman köşeye sıkışıyor.
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!