İkinci kez hamile olan Müge Boz, hazırlıklara başladı: “Dişil enerji meditasyonlarını yapıyorum”

Popüler oyuncu Müge Boz, ikinci hamileliği sırasında onu rahatlatan ve güçlendiren dişil enerji meditasyonlarına başvurduğunu belirtti. Şimdilik 33. haftasında olan hamilelik sürecini enerjik ve oldukça pozitif hale getirmek için çalışan Boz, bu pozitifliği bir kez daha paylaştı. #MügeBoz #Hamilelik #DişilEnerji

ikinci kez hamile ol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaklaşık iki yıl önce Caner Erdeniz ile evlendikten sonra hayatının en mutlu dönemlerinden birini yaşayan oyuncu Müge Boz, yakın zamanda ikinci hamileliğini duyurmuş ve sevenlerini sevince boğmuştu. İlk çocuğu Vina’nın ardından kızılının kardeşi olmasını içtenlikle dile getiren Boz, ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşıyor ve bu döneme en iyi şekilde hazırlanıyor.

Barcelona’nın büyülü atmosferinde evlenen ve hemen ardından Vina isimli bebeğini kucaklayan Boz, ikinci hamileliği doğrultusunda da özel bir hazırlanma sürecine başlamış. Bu süreç, şu anda 33. haftasında olan hamileliğin sağlıklı bir biçimde tamamlanması ve doğum sonrası emzirme döneminin problemsiz atlatılması üzerine yoğunlaşıyor.

Boz, hazırlık sürecindeki tamamen doğal ve pozitif yöntemlerinden biri olan dişil enerji meditasyonları hakkında konuştu: “Bilinçaltı kodlamalarımı olumlamalarla destekliyorum. Sütümün bebeğime yetecek kadar çok olduğunu hayal ediyorum. Dişil enerji meditasyonlarını yapıyorum.” ifadelerini kullanıyor.

İkinci kez hamile olan Müge Boz, hazırlıklara başladı: “Dişil enerji meditasyonlarını yapıyorum”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!