5 aylık hamile olan Müge Boz, sosyal medyadan şov yaptı!

Beş aylık hamileliği süresince enerjisi ve neşesiyle dikkat çeken Müge Boz, sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir video yayınladı. İkinci kez anne olmanın heyecanını takipçileriyle paylaşan Boz, hayranlarına neşeli bir moda deneyimi sunuyor. #hamile #MugeBoz #sosyalmedya

5 aylik hamile olan
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayatının aşkını Caner Erdeniz’de bulan başarılı sanatçı Müge Boz, geçtiğimiz dönemlerde Vina isimli bir kız çocuğunu sevgiyle dünyaya getirmişti. Ekranlar için bir süreliğine ara vermiş olsa da, sosyal medya kullanıcıları Müge Boz’un doğal paylaşımları ve enerjisiyle dikkat çeken aktivitelerinden mahrum kalmadı. Müge Boz şimdilerde, ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşıyor.

müge boz

Doğuma kadar bebeğinin cinsiyetine dair bir bilgisizlik olsa da Müge Boz, yine de enerjisinden bir şeyler kaybetmemiş ve göz kamaştırıcı bir videoyu sosyal medya hesabı üzerinden izleyicileriyle paylaştı. Sağlıklı bir hamilelik süreci geçiriyor olmanın verdiği rahatlıkla, tüm takipçilerini coşkulu bir moda deneyimine davet etmiştir.

Beş aylık bir hamilelik süreci geçiriyor olmasına karşın, pantolonlarının hiçbirinin kendisine uymamasından dert yanmış olan Müge Boz, eşi Caner Erdeniz’in kıyafetleriyle beraber bir dizi kombin oluşturmanın aydınlatıcı bir fikir olduğunu düşünmüş. Modaya dair bu samimi deneyimi, hem bir dans gösterisi hem de bir moda şovu ve bir eğlenceye dönüştürmeyi bilmiştir.

Boz’un her bir kombini, yakın arkadaşı Beril Kayar tarafından oluşturuldu ve hayranlarının büyük beğenisini kazandı. Destansı bir moda deneyiminin ardından Boz’un sorusu da geldi: “Hangisi en fazla favoriniz? Yorumlarınızı bekliyorum!”

5 aylık hamile olan Müge Boz, sosyal medyadan şov yaptı!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!