Demet Özdemir kendine özgü tarzı ile gündemde! Ünlü oyuncunun ceketi tam 94 bin TL değerinde…

Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in tarzıyla gündemde! Instagram hesabından yayınladığı bir fotoğrafıyla dikkat çeken oyuncunun giydiği ceket ise 94 bin TL değerinde. Demet Özdemir'in tarzı her zaman takip edilen bir stil ikonu olmuştur. #DemetÖzdemir #tarz #moda

demet ozdemir in tar
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şarkıcı Oğuzhan Koç ile kısa süren evliliği sonrasında adını duyuran ve başarılı bir kariyere sahip olan Demet Özdemir, son zamanlarda tarzıyla gündemde. Geçtiğimiz aylarda sağlık sorunları yaşayan oyuncu, evde dinlenerek iyileşmeye çalışmıştı. Hayranlarını endişelendiren bu dönemi atlatan Özdemir, sosyal medya hesabından yapılan film tavsiyesi isteğiyle de dikkat çekmişti.

Kendisiyle ilgili merak edenlere ise “Şu an çok iyiyim” şeklinde açıklama yaparak sağlığıyla ilgili endişeleri gidermişti.

demet ozdemir in tar 1

Son olarak Instagram hesabından yayınladığı bir selfie ile Demet Özdemir, yine gündeme geldi. Tarzıyla dikkat çeken oyuncunun giydiği ceketin ise oldukça yüksek bir fiyatı olduğu ortaya çıktı. Ünlü markalardan birine ait olduğu belirtilen ceketin fiyatı tam 94 bin TL olarak göze çarpıyor.

Demet Özdemir’in stil ikonu olmasıyla birlikte markalarla birçok iş birliğine de imza attığı biliniyor. Oyuncunun giydiklerinin hızla trend olması ve hayranları tarafından beğenilmesi, tarz ikonu olarak adlandırılmasını sağlıyor. Bu nedenle markalar da Demet Özdemir ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyor.

Demet Özdemir kendine özgü tarzı ile gündemde! Ünlü oyuncunun ceketi tam 94 bin TL değerinde…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!