Devrim Yakut ayağını kırdı! Camdaki Kız dizisindeki arkadaşları evinde ziyaret etti!

Ayağını kıran ünlü oyuncu Devrim Yakut Camdaki Kız dizisindeki oyuncu arkadaşları tarafından evinde ziyaret edildi. Sevenlerini endişelendiren bu durum, dizinin ve oyuncunun popülerliğini artırdı. #DevrimYakut #CamdakiKız #ÜnlüOyuncu

devrim yakut ayagini
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Usta oyuncu Devrim Yakut ayağını kırdı. Ünlü oyuncu Camdaki Kız dizisindeki oyuncu arkadaşları tarafından evinde ziyaret edildi. Ünlü oyuncunun ayağını kırdığı haberi ise sevenlerini üzdü. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan ‘Camdaki Kız’ dizisinde Gülcihan karakterine hayat veren Devrim Yakut, kötü bir haberle sarsıldı. Oyuncunun sevenleri ise kendisiyle ilgili endişe duydu.

Camdaki Kız dizisinde birlikte rol aldığı oyuncu arkadaşları, Devrim Yakut’un evine ziyarette bulundu. Bu anları sosyal medya hesaplarından paylaşan dostları, oyuncuyu yalnız bırakmadıklarını gösterdi. Ancak Yakut’un ayağının nasıl kırıldığı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

devrim yakut ayagini 1

Devrim Yakut’un ayağını kırdığı haberinin paylaşılmasının ardından sevenleri büyük bir endişe yaşadı. Usta oyuncunun sağlık durumu ve tedavi süreci hakkında ise bilgi verilmedi. Yakut’un sevenleri, sağlığına kavuşması için dualarını ve iyi dileklerini iletti.

Devrim Yakut’un ayağını kırdığı haberi, ‘Camdaki Kız’ dizisine ve oyuncunun kariyerine olan ilgiyi artırdı. Diziye olan merak ve takipçi sayısı da bu sayede artış gösterdi. Yakut’un sevenleri, oyuncunun en kısa sürede sağlığına kavuşması ve sete dönmesi için umutla bekliyor.

Devrim Yakut ayağını kırdı! Camdaki Kız dizisindeki arkadaşları evinde ziyaret etti!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!