Sahur programında şaşırtan anlar: Eşim üzerime 2 tane kadın getirdi

Kanal 7'de Mustafa Karataş ile Sahur Vakti programında izleyiciden gelen sıra dışı bir hikaye herkesi şaşırttı. Karataş'ın önerileriyle olayın çözümüne odaklanan program, izleyicileri derinden etkiledi. #MustafaKarataş #SahurVakti #Program #İlahiyatçı #Kanal7

sahur programinda sa
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal 7’nin sevilen programlarından biri olan Mustafa Karataş ile Sahur Vakti’nde izleyicilerden gelen ilginç bir hikaye programın atmosferini farklı bir yöne sürükledi. Bir izleyici, “Eşim üzerime 2 tane kadın getirdi…” diyerek başlayınca Karataş dikkatle dinledi.

İzleyici, “Benim çocuklarım küçük, bıraktı gitti, şimdi tekrar evime gelmek istiyor. Çalıştım, çocuklarıma baktım, birini evlendirdim…” dedi. İlahiyatçı Karataş ise, “O adam nerede?” diye sordu. Kadın seyirci, “O adam başka kadınla yaşıyor,” yanıtını verince Karataş, “Senin yanına mı gelmek istiyor? Sen istemiyorsun? Alma ne yapacak?” şeklinde yanıtladı.

sahur programinda sa 1

Karataş, kadının yaşadıklarını dinleyerek, “Affedersen gelsin ama kadını bırakmıyor. Sen ne düşünüyorsun?” diye sordu. Seyirci, “Yalnız yaşamak, çocuklarımla yaşamak,” cevabını verince Karataş, “Sen boşanmış olmuyorsun. Sen günaha girmiş olmuyorsun. Gönlünü rahatını bozma, ne yaparsan sana haktır. O hak etmiş. Gönlünü rahat et,” diyerek tavsiyelerde bulundu.

Sahur programında şaşırtan anlar: Eşim üzerime 2 tane kadın getirdi
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!