Sanatçı Coşkun Sabah: “Yumurta işi bana göre değilmiş!”

httpswww.magazink 185
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sevilen sanatçı Coşkun Sabah‘ın, üç yıl önce Eskişehir’de 1.3 milyon lira yatırım yaparak kurduğu tavuk çiftliği umduğu şekilde ilerlememiş gibi görünüyor. Coşkun Sabah, 15 bin tavukla yumurta üretimine başlamış ve bir dönem yem fiyatlarındaki yükseliş nedeniyle yumurta fiyatlarının 4-5 lira olacağını belirterek gündeme gelmişti. Ancak sevilen sanatçının yumurta üretimi macerası talihsizliklerle dolu.

Sabah, geçtiğimiz yıl çiftlikte aylarca zarar ettiklerinden ve iş ortağı tarafından dolandırıldığından söz etmişti. Kendisine güvendiği kişi tarafından aldatıldığını belirten Sabah, yumurtaların gizli yollarla satıldığını ve en az 500 bin lira zarara uğradığını belirtmişti.

Sabah’ın yumurta çiftliği, iki ay önce kapalı olduğu keşfedildi. ‘Sabah Yumurta’ olarak tanınan çiftlikteki 14 bin tavuğunu kesime gönderen Coşkun Sabah, çiftliği zararına devretmek yerine kapatmayı seçti.

Sanatçı olan Sabah, bu iş sektörünün ona göre olmadığını kabul etti. Çiftliği uzaktan yönetmeyi denedi ancak başarılı olamadı. Eskişehir’e gidip gelmek ve işlerini aksatmak zorunda kalmanın onun için çok yorucu olduğunu belirtti. Ayrıca, bu deneyim ona yumurta üretim sektörünün yaratıcı sanatını gerçekleştirebilmek için en iyi seçenek olmadığını göstermiş oldu.

Konu hakkında konuşan Sabah, “Ben bir sanatçıyım, yumurta işi bana uygun değil. Arkadaşım ‘bu iş kolay, her şey otomatik’ dedi, ancak durumun böyle olmadığını fark ettim.” dedi.

Kendisinin, çiftliğinin aylık kazancını sahne performanslarıyla tek gecede elde edebildiğini belirten sanatçı, “Benim işim sanat. Müziğime odaklanmalıyım.” diye ekledi.

Sanatçı Coşkun Sabah: “Yumurta işi bana göre değilmiş!”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!