Taburcu edilecekti… Nuri Alço’ya kalp pili takılacak

Yeşilçam'ın sevilen ismi Nuri Alço'ya kalp pili takılacağı öğrenildi. Bu zor süreçte ailesi ve sevenleriyle birlikte olan usta oyuncuya acil şifalar diliyoruz. #NuriAlço #AcilŞifalar #Yeşilçam

taburcu edilecekti
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk sinemasının ünlü ismi Nuri Alço‘nun kalp sağlığı ile ilgili endişeler, 6 Nisan tarihinde evinde rahatsızlanınca gündeme geldi. Alço, yakınları tarafından hemen Eskişehir’deki bir özel hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Önceki değerlendirmelerin ardından önlem olarak yoğun bakım ünitesine yerleştirildi.

Tanınmış aktör, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ilgisinin ardından, Eskişehir Şehir Hastanesi’ne transfer oldu ve Kardio Vasküler Cerrahi (KVC) Yoğun Bakım Ünitesi’nde gözetim altına alındı.

Herkesin nefesini tutarak beklediği Nuri Alço, hayati tehlikeden tamamen kurtulmuş ve tedavi sürecini başarıyla tamamlamış durumda. Dün gece ambulansla Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne transfer edildi. Nuri Alço’nun eşi Burcu Alço’dan edinilen bilgiye göre, eşinin kalp atış hızıyla ilgili sorun sebebiyle kalp pili operasyonu yapılacak.

Bu süreçte desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerini sunan Burcu Alço, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, “Bu zorlu süreçte yanımızda olup desteğini esirgemeyen herkese ne kadar teşekkür etsem az. Seni çok seviyorum, varlığına, aldığın her nefese şükürler olsun. Bir kez daha binlerce kez daha iyi ki Nuri’m.” ifadelerini kullandı.

Taburcu edilecekti… Nuri Alço’ya kalp pili takılacak
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!