Ünlü oyunculara babalık davası açan kardeşlerin annesi oyuncu çıktı! İbrahim Tatlıses’le birçok filmde oynamış

İz bırakan Türk Sineması'na figüranlık yapan Suphiye Orancı'nın kızları Metin Akpınar ve Uğur Dündar'a babalık davası açtı. Gizli bir geçmiş, beklenmedik itiraflar ve hâlâ sonuçlanmayan bir dava bekliyor. #AkpınarBabalıkDavası #ÜnlülerinGizliGeçmişi #SinemaDünyası

unlu oyunculara baba
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk sinemasının tanınmış figürleri Metin Akpınar ve Uğur Dündar’a, Duygu Nebioğlu ve Dilara Gülatan adlı iki kardeş tarafından babalık davası açıldı. İkiz kardeşlerin anneleri Suphiye Orancı’nın, yıllar önce Türkiye’yi terk ederek Almanya’ya yerleştiği ve gizli bir oyunculuk kariyeri olduğu belirtildi.

Orancı’nın, insanların hafızalarında derin izler bırakan usta sanatçı İbrahim Tatlıses’in Yalan, Yorgun, Sarhoş ve Aşıksın adlı yapımlarında figüran olarak yer aldığı belirtildi. Orancı’nın canlandırdığı karakterler, bu filmlerde spor salonuna giden ve Tatlıses’in karakterine aşık olan kadın ile bir hemşire idi.

Birlikteliği sonucunda iki kızı olduğu iddia edilen Akpınar, 63 yıllık eşi Göksel Özdoğdu’dan özür dileyerek, “Bir anlık maceraydı ve hayat maalesef geriye işlemiyor” dedi. Metin Akpınar cephesinden bu itiraf gelirken, Duygu Nebioğlu’nun ikiz kardeşi Sevgi Nebioğlu’nun davası hâlâ yürütülüyor.

Bu gelişmelerin ortasında, annesini uzun yıllar göremeyen Duygu Nebioğlu ise Müge Anlı’nın TRT ekranlarında yayınlanan programında kendisine yer buldu.

Kendisi henüz küçükken evlatlık olarak verilmiş olan Nebioğlu, 2007 yılında annesiyle yeniden bir araya geldiğini ve son görüşmelerinin 2010 yılında telefonla gerçekleştiğini belirtti.

Ünlü oyunculara babalık davası açan kardeşlerin annesi oyuncu çıktı! İbrahim Tatlıses’le birçok filmde oynamış
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!