Adnan Oktar mağduru Elvan Koçak kimdir? Elvan Koçak’ın kedicik kızları

Elvan Koçak'ın kızları Adnan Oktar'ın suç örgütü tarafından alıkonulmuş ve bu durum akabinde Elvan Koçak'ın kızlarını kurtarmak için verdiği mücadeleyi başlatmıştır. #ElvanKoçak #AdnanOktar #Kedicikler

adnan oktar magduru
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adnan Oktar’ın, kurucusu olduğu ve liderliğini yaptığı suç örgütü ile daha birçok kadını mağduru yapmış bir figürdür. “Kedicik” adıyla tanınan bu kadınların yaşamları, Oktar’ın elinde hapsedilmiş bir hayata dönüşmüştür ve Oktar’ın gerçek yüzü bu hikayelerle ortaya çıkmaktadır.

Adnan Oktar’a kızlarını kaptırmış olan Elvan Koçak hakkında araştırmalar yoğunlaşmış durumda. Elvan Koçak’ın hikayesi, merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, kızları Adnan Oktar’ın tuzağına düşen Elvan Koçak kim? Kaç yaşında ve kızlarının durumu nedir? İşte tüm soruların yanıtları…

Elvan Koçak kimdir?

Elvan Koçak 1975 doğumlu, Türk asıllı bir Avusturya göçmeni olup fırıncılık yapmaktadır. Eşi Gülperi Hanım, A9 kanalını izlemekte ve Adnan Oktar’ın öğretilerine sempati duymaktadır. Oktar’ın örgütünden etkilendiği için evliliğini bitirmiştir. Kızları ile iletişimi koparmamaya çalışan Elvan Koçak, zamanla kızlarından haber alamaz hale gelmiştir.

Gülperi Hanım ise bir süre sonra kızlarının A9 kanalda görüntülerini bulur. 17 ve 19 yaşlarındaki kızları, Adnan Oktar tarafından alıkonulmuş ve bu durum akabinde Elvan Koçak’ın kızlarını kurtarmak için verdiği mücadeleyi başlatmıştır.

Elvan Koçak’ın Adnan Oktar suç örgütü tarafından alıkonulan ve henüz reşit olmayan kızları Büşra ve Şeyma Koçak’tır.

Adnan Oktar mağduru Elvan Koçak kimdir? Elvan Koçak’ın kedicik kızları
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!