FOX TV’nin popüler dizisi Kirli Sepeti’nde üç başrol oyuncusu veda ediyor! Kim onlar?

Üç ana karakterin FOX TV'nin sevilen dizisi Kirli Sepeti'nden ayrılacağı duyuruldu. Serkay Tütüncü, Aleyna Özgeçen ve Devrim Yakut, yakın bir gelecekte diziden ayrılacaklarını belirttiler. #KirliSepeti #SerkayTütüncü #DevrimYakut

serkay tutuncu aley
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FOX TV ekranlarında büyük bir ilgiyle izlenen Kirli Sepeti dizisinde nasıl bir dönüşüm yaşanacağını belirleyecek önemli bir gelişme yaşandı. Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Gözde Seda Atuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçen, Serhat Kılıç ve Devrim Yakut’un başrolünü paylaştığı bu popüler yapımın sevilen üç karakteri ekranlara veda edecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın duyurduğu habere göre, dizinin Kahraman karakterini canlandıran Serkay Tütüncü, İlkgül karakterinin hayatını oynayan Aleyna Özgeçen ve ünlü oyuncu Devrim Yakut, Kirli Sepeti’nin kadrosundan ayrılıyor.

Dizinin Devrim Yakut’un son birkaç bölümünde alçılı bacağını sürükleyerek görülmesi, önceden yaşadığı bir kazadan sebep oldu. Yine de kısa bir süre sonra kadrodan ayrılacağı bilgisi geldi.

Kirli Sepeti, İstanbul’un varlıklı semtlerinde bir butik site üzerinde çalışan işçilerle, işverenlerinin birbirine karışmış yaşamlarını konu ediniyor. Dizinin ana teması, toplumda görülen farklı ekonomik sınıflar arasındaki ciddi çatlakları sergilemesi.

FOX TV’nin popüler dizisi Kirli Sepeti’nde üç başrol oyuncusu veda ediyor! Kim onlar?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!