Şarkıcı Zara, sahne kıyafetleri hakkında konuştu: “Ben mayoyla çıkamam”

Türk müziğinin tanınan ismi Zara, sahne giysileriyle ilgili görüşlerini dile getirdi ve Hadise’nin sahnedeki mayolu görüntülerini yorumladı: "Herkes kendisine yakışanı giyer ama ben mayoyla sahneye çıkmam." #Zara #sahnegiysileri #mayoluyorumlar

sarkici zara sahne
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geleneksel Türk müziğinin güçlü ve sevilen seslerinden Zara, bir otelde gerçekleştirdiği bir konserden sonra önemli açıklamalarda bulundu. İki bin kişilik bir kalabalığı başarılı performansıyla etkileyen Zara, o gece başka bir mekanda konser veren pop müziğin popüler ismi Hadise’ye de değindi.

“Bir Hadise gibi bikiniyle sahneye çıkar mısınız?” sorusuna Zara, “İnsanlar, kendilerine en uygun olanı giyer. Ancak benim tarzım bu değil.” şeklinde cevap verdi.

Zara, kendi stili ve sahne kostüm tercihlerinin sebepleri hakkında daha fazla ayrıntı verdi: “Bu, bir arz-talep durumu. Eğer taraflardan her ikisi de memnunsa, sorun yok. Ancak, bu tarz kıyafetleri sunmak kolay bir iş değil. Onları taşımak için belirli bir vücut yapısına sahip olmak gerekir ve ben kendimi bu şekilde görmeyi ve izlettirmeyi tercih etmiyorum. Ben bile denize girerken bu tür bir görüntü vermem.

Bir yandan eleştirilirken, diğer yandan seksi dansları ve kıyafetleriyle popülerliğini sürdüren Hadise, “Daha çok konuşabilirdim ama konu hakkında susmayı tercih edeceğim. Bu sahne, her zaman her şeye cevabı veriyor, ayrıca daha fazlasına değmez.”ifadelerini kullandı.

Toplamda 300 milyon TL’ye anlaşılan ve üç ayrı marka ile yıllık sözleşme imzalayan Hadise, eylül ayını, 95 konser vererek Türkiye’nin dört bir yanını dolaşarak geçirecek.

Şarkıcı Zara, sahne kıyafetleri hakkında konuştu: “Ben mayoyla çıkamam”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!