Kara Ağaç 1. bölüm de neler olacak?: Ömer ile Sultan’ın Epik Hikayesi Başlıyor!

kara agac destani
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kara Ağaç 1. bölüm de neler olacak? Kara Ağaç Destanı, Anadolu’nun derin topraklarında iyilikle kötülüğün, varlıkla yokluğun iç içe geçtiği bir dünyayı anlatan çağlar ötesi bir destan. İlk bölümüyle izleyicilerle buluşacak olan dizi, 23 Şubat Cuma akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında olacak.

Kara Ağaç 1. bölüm de neler olacak?

Harran’dan gelen genç bir adamın Kara Ağaç’a ayak basmasıyla, “Kara Ağaç Destanı” başlar. Celal Ağa, diğer ağaları saf dışı bırakarak Kara Ağaç’ta kudretli bir ağa haline gelir. Osman Ağa ise Celal Ağa’nın zulmünden nasibini alır. Bu zorlu coğrafyada, Osman Ağa’nın eşi Raziye ve Celal Ağa’nın eşi Asiye Hatun aynı anda doğum sancılarıyla karşı karşıya gelirler.

Kara Ağaç 1. bölüm de neler olacak?

Ömer ve Sultan adında iki bebek, aynı anda dünyaya gelerek Kara Ağaç’ın kaderini değiştirir. Yıllar sonra, Ömer Kara Ağaç’ı mamur hale getirmek için çalışırken, Sultan ise Kara Ağaç’ın sonunu getirecek bir haberle geri döner. İki genç, kaderleriyle yine karşı karşıya gelir.

Kara Ağaç 1. bölüm fragmanı

Dizinin 1. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Kara Ağaç 1. bölüm fragmanı izle

YouTube video

Kara Ağaç 1. bölüm de neler olacak?: Ömer ile Sultan’ın Epik Hikayesi Başlıyor!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!