Kerim Tekin’in doğum gününde Tayfun Duygulu’dan yürekleri burkan paylaşım

Tayfun Duygulu, efsane şarkıcı Kerim Tekin'i anarak birlikte geçirdikleri anılara özlemle geri döndü. Duygusal paylaşımı ve Kerim Tekin adına bestelenen şarkı, hayranlarında büyük bir yankı uyandırdı. #KerimTekin #DuygusalAnı #TayfunDuygulu

kerim tekin in dogum
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Efsanevi isim Kerim Tekin’in arkadaşı ve “Kar Beyazdır” şarkısının söz yazarı olan Tayfun Duygulu, anılarını ve özlemini paylaştığı etkileyici bir fotoğraf ve mesajla duygularını hayranlarına aktardı. Duygulu, yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak şunları söyledi:

kerim tekin in dogum

Hatırlıyor musun? Önce benim, sonra senin doğum gününü kutluyorduk. Aramızda sadece 10 gün vardı… Şimdi ise tam 26 yıldır yalnız başıma kutluyorum ve seni çok özlüyorum, güzel ruhlum. Doyamadım can dostum, iyi ki doğdun. Hep var olacaksın”.

Ek olarak, Kerim Tekin adına bestelediği bir şarkıyı seslendiren Duygulu, takipçilerini bu duygusal paylaşımıyla derin bir duygusal etkiye sürükledi.

Kerim Tekin’in doğum gününde Tayfun Duygulu’dan yürekleri burkan paylaşım
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!