Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragman yayınlandı mı? Son bölümde ne oldu?

Kızılcık Şerbeti hayranları, dizinin yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Geçtiğimiz bölümde neler yaşandığı ve gelecek bölüm fragmanının detayları izleyiciler tarafından heyecanla araştırılıyor. #kızılcıkşerbeti #yenibölüm #dizi

kizilcik serbeti
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragman yayınlandı mı? Son bölümde ne oldu? cevabı bu haberimizde. Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu.

Geçtiğimiz bölümde izleyicileri şaşırtan bir son yaşandı ve yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. İzleyenler heyecanla Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı araştırıyor. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bölüm fragmanı yayınlandı mı?

kizilcik serbeti 54

KIZILCIK ŞERBETİ 55. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kızılcık Şerbeti’nin 55. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Kızılcık Şerbeti 55. Bölüm fragmanı izle

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızılcık Şerbeti’nin 54. Bölümünde; Alev’in hamile olduğunu öğrenen Abdullah, ilk iş olarak onu ziyaret etmeye karar verir. Ancak Alev, kararlı bir şekilde duruşunu koruyarak geri adım atmayacağını belirtir. Abdullah, bu konuda Sönmez’den yardım istese de olumlu bir yanıt alamaz.

Hamilelik haberine çocukları da tepki göstermektedir. Fatih, Görkem’le yalnız konuşmak için fırsat kollar ve istediği şansı yakalar. İkili, ertesi gün buluşarak keyifli bir gün geçirir ve birbirlerinden kopamayacaklarına karar verirler.

Kanalda çalışan bir güvenlik görevlisi, Kıvılcım’dan bir yakını için yardım ister ve Kıvılcım ile Rüzgar sorunu çözmek üzere harekete geçer. Nilay, altınları bozdurup parasını kaybettiğini Mustafa’ya itiraf etmek zorunda kalır.

Doğa, Çimen’in durgunluğunu fark eder ve onu sıkıştırır. Çimen, ağlayarak Gökhan meselesini ablasına anlatır ve birlikte Gökhan’ın karısına olanları anlatmaya karar verirler. Bu kararlarının sonuçları olayları daha da büyütecek ve beklenmedik sonuçlar doğuracaktır.

kizilcik serbeti hay

KIZILCIK ŞERBETİ NE ZAMAN?

Kızılcık Şerbeti her Cuma Show TV ekranında saat 20.00’da seyircisi ile buluşuyor.

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

ızılcık Şerbeti dizisinin oyuncuları arasında;

yer alıyor. 

kizilcik serbeti cim 1

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNİN KONUSU NE?

İyi eğitimli, gerçekçi ve çağdaş bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya), boşandıktan sonra güçlü duruşunu korumuş, iki kızını da kendi inandığı değerlerle yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) liseye devam ederken, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) üniversitede diş hekimliği okumaktadır.

Kıvılcım’ın tek arzusu, çocuklarının gelecekte başarılı ve mutlu olmalarını görmektir. Doğa’nın üniversiteye başladığı ilk yıl erkek arkadaşıyla evlenmesi Kıvılcım için büyük bir hayal kırıklığı olurken, kızının kocasının ailesiyle tanışması hayatında büyük bir şok yaşar.

Doğa’nın eşi Fatih’in (Doğukan Güngör) ailesi muhafazakar bir aileden gelmektedir. Kıvılcım, kızının bu kadar farklı bir aileyle bir araya gelmesinin zor olacağını düşünürken, Doğa ise aşklarının her türlü engeli aşacağına inanır. Kızılcık Şerbeti”, farklı yöntemlere sahip iki ailenin arasında sıkışıp kalan bir aşk hikayesini anlatır.

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragman yayınlandı mı? Son bölümde ne oldu?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!