Netflix Berlin dizisi için ilk resmi fragman yayınlandı.

netflix in berlin di
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Netflix’in büyük bir popülerlik kazanan yapımı La Casa de Papel’in yan hikayesi “Berlin” için ilk fragman, global yayın devi tarafından paylaşıldı. “Berlin” karakterinin hikayesini anlatacak bu yeni seri ile ilgili meraklı bekleyiş artmaya başladı. İşte “Berlin” dizisi hakkında bilmeniz gerekenler; konusu, ne zaman yayınlanacağı ve daha fazlası.

Netflix, Berlin isimli spin-off dizinin ilk tanıtım videosunu hayranlarının beğenisine sundu. Bir dakikalık bu video, karakterin geçmişine ışık tutan bir senaryoyu önümüze getiriyor. La Casa de Papel serisinde Pedro Alonso’nun canlandırdığı Berlin karakteri, izleyicilerden büyük ilgi görmüştü.

La Casa de Papel’in geçmiş dönemlerine odaklanacak olan “Berlin”, Profesör’ün takımına katılımından önce Avrupa çapında gerçekleştirdiği hırsızlıkları ve suç dünyasındaki yaşamını ele alacak. Fragmanda, Pedro Alonso’nun hırsız karakterini nasıl ustalaştırdığı görselleştirilmiş durumda.

Tanıtım videosunda Berlin, Itziar Ituño’nun başarılı performansıyla canlandırdığı Raquel Murillo karakterinin hikayesine, polis müfettişi olma safhasından önceki zaman dilimine geri dönmekte. Ayrıca Berlin’in aşkı Keila rolünde Michelle Jenner ve diğer yeni karakterler de dizide boy göstermekte. Serinin yapımı Alex Pina tarafından yönetiliyor. Berlin dizisi, romantizm, suç, komedi ve gerilimin bir araya getirildiği bir öykü tasvir ediyor. Geçmişin altın dönemine dönecek olan yapım sayesinde Pedro Alonso’nun fanları oldukça heyecanlı.

Netflix Berlin dizisi için ilk resmi fragman yayınlandı.
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!