Nilay Deniz’in doğum sahneleri çok konuşulacak

'Geçmişten Kalan' filminin başrol oyuncusu Nilay Deniz, seti büyüleyen doğum sahnesini ile adından söz ettiriyor. Sinemaseverler, bu özel sahnede Nilay Deniz'in mükemmel oyunculuk becerisini keşfedecekler. #GeçmiştenKalan #NilayDeniz #UnutulmazSahneler

nilay deniz in dogum
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Geçmişten Kalan’, yönetmenliğini Ahmet Toklu’nun üstlendiği ve senaryosunu Kurtuluş Yiğit Demiralp’in oluşturduğu, NO23 Prodüksiyon imzalı sinemamızın baş döndürücü filmlerinden biri. Filmin başrol oyuncusu Nilay Deniz, tüm seti kendine hayran bırakan olağanüstü oyunculuk performansıyla dikkat çekiyor.

Uzun ve titiz bir hazırlık sürecinin sonrasında, Geçmişten Kalan’ın set ekibi iş başına geçti. Teknik becerileri olduğu kadar sahne kurgusuyla da ilgi çeken filmin, köy evinde geçen doğum sahnesi heyecan verici dakikalar vadediyor. Keyifli ve başarılı bir oyunculuk sergileyen Nilay Deniz, bu sahnede adeta büyülüyor.

‘Geçmişten Kalan’ filminde Nilay Deniz ve Can Güreler başrolleri paylaşıyor. Derin Deniz Keskin, E. Tuana Usta, Melih Çardak, İzmir Mert gibi isimlerin de aralarında bulunduğu başarılı bir oyuncu kadrosu filmde yer alıyor. Ayrıca filmin kadrosunda tecrübeli isimlerden Zeynep Yaylıcıoğlu ve Aysan Sümercan da göze çarpıyor.

Sinemaseverler, bu filmde Deniz’in unutulmaz performansı ile karşılaşacaklar. Tüm film ekibinin gösterdiği çaba ve özveri, filmi benzersiz bir hale getiriyor. Şimdiden çok konuşulacak olan bu film, izleyicilerin merakla beklediği yapımlardan biri haline geldi.

Nilay Deniz’in doğum sahneleri çok konuşulacak
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!