Oyuncu Müge Boz’un ikinci bebeğini cinsiyeti belli oldu

Oyuncu Müge Boz ve basketbolcu eşi Caner Erdeniz, ikinci çocuklarının cinsiyetini ederek öğrendi. Heyecanlarını paylaşan çift, sağlıklı bir bebek dünyaya getirmenin mutluluğunu yaşıyor. #MügeBoz #CanerErdeniz #bebekhaberleri

oyuncu muge boz un i
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müge Boz’un ikinci bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Müge Boz, basketbolcu Caner Erdeniz ile 2019 yılında evlenmiş ve aynı yıl kızları Vina’yı dünyaya getirmişti. Şu anda ikinci çocuklarının doğumunu bekleyen ünlü çift, doktor kontrolünde bebeğin cinsiyetini öğrendi.

Bebeğin cinsiyeti doktor tarafından bir zarfın içine koyularak çiftlere verildi. İkinci kez anne olmanın heyecanını yaşayan Müge Boz, 

“Heyecanlıyız, çok istiyorduk, yaklaşık 4,5 aylık.

Cinsiyeti normal şartlarda belli ama biz de bilmiyoruz. Doktorumuz cinsiyetini zarfa yazıp bize verdi, doğuma kadar öğrenmeyeceğiz, cinsiyetinin ne olacağının hiçbir önemi yok, sağlıklı olsun yeter. Caner erkek hissediyor ama ben keskin bir şey hissetmiyorum, isimleri belli ama sizinle paylaşamıyoruz, tüyoları sonra veririz size.” diyerek heyecanını dile getirdi.

oyuncu muge boz un i 1

Kızları Vina’nın da çok heyecanlı olduğunu söyleyen çift, “Vina ‘Ben onunla odamı paylaşacağım, ona yemek yedireceğim, onunla oyunlar oynayacağım’ diyor. Kıskançlık durumu kesinlikle yok şu an.” dedi.

Oyuncu Müge Boz’un ikinci bebeğini cinsiyeti belli oldu
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!