Rubato’dan Müslüm Gürses itirafı: “Müslüm Gürses dinlemek kıroca görülüyordu”

Müzik grubu Rubato, 'Sen Tükendin Ben Tükendim' adlı parçayı kliplendirmeye hazırlandıklarını açıkladı. Üyeler ayrıca Müslüm Gürses'ın müziği ve Z kuşağına yaptıkları hitabet üzerine konuştular. #Rubato #MüslümGürses #Zkuşağı

rubato dan muslum gu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Acapulco Resort Hotel’deki konser sonrası Rubato, Tan Taşçı’nın eseri “Sen Tükendin Ben Tükendim” adlı parçayı klibe çekmeye hazırlandıklarını açıkladı. Dinleyicilerine bu sürprizi paylaştıktan sonra müzik kültüründe yaşanan değişimler hakkında da düşüncelerini aktardılar.

Grubun vokali Özer Arkun, arabesk müziğin popülerlik kazandığı dönemler üzerine konuştu: “Müzik kültürümüz zaman zaman değişime uğruyor. Bir zamanlar Müslüm Gürses dinlemek toplumumuzda olumsuz bir şekilde algılanıyordu. Ancak, Müslüm Gürses’in Murathan Mungan tarafından hazırlanan ‘Aşk Tesadüfleri Sever’ albümünün çıkmasının ardından bu durum değişti ve Müslüm Gürses’in müziği daha geniş kitleler tarafından kabul gördü.

Z kuşağına ulaşma konusunda epey başarılı olduklarına dikkat çeken Arkun, “Rap sanatçıları ile düetler yapmak suretiyle Z kuşağına hitap etmeyi başardık. Evlerimizdeki çocuklarımız da Z kuşağından olduğu için, bunu güzel bir test seviyesi olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Rubato’nun üyeleri, modaya dair kişisel özgürlükler konusunda da açıklamalarda bulundu. “Kimsenin kıyafet seçimleri veya kişisel tarzları bizim kararımız değil. Herkes, sınırlarını anladığı sürecede istediği gibi giyinebilir veya süslenebilir” ifadesini kullandılar.

Rubato’dan Müslüm Gürses itirafı: “Müslüm Gürses dinlemek kıroca görülüyordu”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!