Sakla Beni dizisine reytingleri tavan yaptıracak bomba transfer!

httpswww.ensonhab 28
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her Perşembe akşamı seyirciyle buluşan Star TV’nin popüler dizisi “Sakla Beni“, sadece yayınlandığı gece değil, günler hatta haftalar sonra da konuşulmaya devam ediyor. Reyting sonuçları da artış trendini yansıtırken, dizi, merakla beklenen bölümleri ve etkileyici senaryosuyla izleyiciyi elinde tutmayı başarıyor. Bu başarının arkasında, Nadim Güç’ün önderliğindeki yönetmenlik ve Armağan Gülşahin ile Nergis Otluoğlu Akoğlu’nun ortaklaşa yazdığı parlak senaryo yer alıyor.

Star TV’nin adından sıkça söz ettiren diğer bir fenomen dizisi ‘Yalı Çapkını’ndan, ‘Sakla Beni’ye sürpriz bir transferin gerçekleştiği iddiaları tüm dikkatleri üzerine çekti. Peki, hangi karakter ‘Sakla Beni’nin kadrosuna katılıyor?

Özgün dizi ‘Sakla Beni‘, yeni karakterini hatırlatıyor! Çizdiği karakterlerle izleyicinin ilgi odağı haline gelen dizide, bir süpriz transferin yaşandığı öğrenildi. Yalı Çapkını’nda Tarık karakterini canlandıran ve performansıyla takdir toplayan usta oyuncu Baran Bölükbaşı, ‘Sakla Beni’ kadrosuna katılıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Bölükbaşı, dizide Kadir karakterine hayat verecek.

Sakla Beni dizisine reytingleri tavan yaptıracak bomba transfer!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!